1034 spoileri doğru ise zoro da enmayı kara kılıç yapıp en iyi 12ye sokarak kılıcı uyandıracak. OY OY.
Kid'in kendisi teşekkür etti Zoro'ya kıçımızı kurtardın dedi sen ne anlatıyorsun yaOnun teklisini yemiş adam işte bu bölüm, hala savaşıyor. Zoro yine blokladı bi kaç saniye ona rağmen felç indi. Senden beklemezdim yine hakkını verirdin yeri gelince.
1031 spoileri 1034 spoileri, bilmem kimin fotoğrafları, iyice zıvanadan çıktı bu topluluk1034 spoileri doğru ise zoro da enmayı kara kılıç yapıp en iyi 12ye sokarak kılıcı uyandıracak. OY OY.
Oğlum mangada olan bir şeyi söylüyoruz işte size hala yok o öyle yok bu böyle...Kid'in kendisi teşekkür etti Zoro'ya kıçımızı kurtardın dedi sen ne anlatıyorsun ya
Hakkını alsın bizde kimsenin hakkı kalmaz veririz.
Mangada olan ne ? Biz mangada olmayanı mı söylüyoruz bu arada ?Oğlum mangada olan bir şeyi söylüyoruz işte size hala yok o öyle yok bu böyle...
Bu bölüm yaşanmış şeyden bahsediyorum, o dev saldırısını yemiş adam. Pek etki etmemiş. Sen bana teşükkürden falan bahsediyorsun. Adam dayanmış işte daha ne? Daha önceki bölüm zaten Kaido'nun Luffy'e vurduğu gibi abandı Big Mom. Fanlık yapmayın.Mangada olan ne ? Biz mangada olmayanı mı söylüyoruz bu arada ?
Wano arc'ında pek strateji savaşı olmadı kiCP-0 sonunda oturmaktan sıkılmış herhalde ayaklanmışlar.
Bu arada novalara sempatim pek yoktur ama Law'suz bu seri boş kalırmış. Onun dövüşünü izlemekten daha keyifli bir şey yok benim için. Ya da akıllı dövüştüğü için hasretini çektiğim bir stile sahip belki ondandır.