Hazıra konacaklardı daha iyi olduSanki Apoo ve X-Drake bizimkilerin sırtından vuracak gibi. Yani böyle bir ortamda Apoo + X-Drake + CP-0 vs Bizimkiler gibi bir oluşum olacakmış gibi.Koca Ana'nın yıkılacağını falan düşünmüyorum.
Hazıra konacaklardı daha iyi olduSanki Apoo ve X-Drake bizimkilerin sırtından vuracak gibi. Yani böyle bir ortamda Apoo + X-Drake + CP-0 vs Bizimkiler gibi bir oluşum olacakmış gibi.Koca Ana'nın yıkılacağını falan düşünmüyorum.
Zaten dayanıklılık olarak Luffy>Kid>Zoro dur.Ne farkeder, yine de güçlü saldırı. İkili versiyonunu Zoro bloklarken felç indi. Burada Kid yediği halde savaşmaya devam edebiliyorsa karakterin dayanıklılığı yüksektir.
Bence Kid Luffy'den dayanıklı gibi, çatıdan beri Big Mom'dan dört tane sağlam atak yedi hiç birini de savunduğunu görmedik, üstüne Big Mom adama odaklı Law'a saldırmıyor bile. Bir de Hawkins'in bıraktığı handikap var.Zaten dayanıklılık olarak Luffy>Kid>Zoro dur.
Abi muhtemelen Kid de savaş dışı kalacakNe farkeder, yine de güçlü saldırı. İkili versiyonunu Zoro bloklarken felç indi. Burada Kid yediği halde savaşmaya devam edebiliyorsa karakterin dayanıklılığı yüksektir.
Olabilir bu güç tüketme muhabbeti yapıldığı için kıllandım ben de. Ama et met getirsinler iyi etsinler reisi ya da iksir falan versinler. Yapsınlar bir şeylerAbi muhtemelen Kid de savaş dışı kalacak
''Trafalgar beni buradan çıkar'' diyordu.
Adama saldırmıyor bile diye es geçme. "Senden başlayayım." demiş. Yani orada Law'ı görmüyor falan gibi bir durum yok. Hata etmiş. Keza ilk kez Big Mom'dan kan alan Law olarak özele geçmeli bu bölüm.Bence Kid Luffy'den dayanıklı gibi, çatıdan beri Big Mom'dan dört tane sağlam atak yedi hiç birini de savunduğunu görmedik, üstüne Big Mom adama odaklı Law'a saldırmıyor bile. Bir de Hawkins'in bıraktığı handikap var.
Law onu Chopper'ın yanına ışınlarsa o da iksir kullanabilir. Her şeyi Luffy'e bırakacak biri değil.Olabilir bu güç tüketme muhabbeti yapıldığı için kıllandım ben de. Ama et met getirsinler iyi etsinler reisi ya da iksir falan versinler. Yapsınlar bir şeyler
Zoro hepsinden dayanıklı. Luffy bir balyoza bilincini kaybediyor zoro kaybetmiyor. Kid bigmomın o saldırısından robot sayesinde hasar almıyor. Ayrıca o küçük saldırı ile kaidoylayken yaptığı saldırı arasında devasa fark var.Zaten dayanıklılık olarak Luffy>Kid>Zoro dur.
Bence daha iyi olmadı.Tamam çok güçlü sayılmazlar ama savaşın sonunda bizim taraftakiler ölüm eşiğine gelirler.Birde bunlarla uğraşmak zorunda kalmayalım.Hazıra konacaklardı daha iyi oldu