Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bege’in canavar dediği adamdan sürpriz saldırı yiyor elindeki silahla minklere savunuyor kendini Pedro’yu sırf fizikle düşürüp sonra paket ediyor falan.Yanlış anlamışsın.Bege’in canavar dediğine Hawkins ruhunu verirmiş gibi şu an.
Killer'in saldırı gücü Neko'dan fazla. Adamın Kaido'ya yaptığı saldırı ortada. Zoro gibi büyük saldırılar yapabiliyor. Neko'nun o pençesinde yamulan Peros'a Killer çift atar geçer.
 
Ben bu saldırıyı ilk görünce aşırı şaşırmıştım Killer'den böyle güçlü bir saldırı beklemiyordum açıkçası. Law'ın saldırısı neydi içten etkili onun gibi organlara saldırıyor. Dofi filan yese yerlerde sürünür.
 
Eiichiro Oda, şu lafı ettirdiği bir karaktere yonkou indirtemez. İndirtmez demiyorum bakın, indirtemez. O tren kaçtı artık. One Piece'de her karakter bozulan karizmasını düzeltebilir ama Kid için bu imkansız. Big Mom'ı oyalasın yeter.

Hee... Oda bu, ne yapacağı belli olmaz ama Kid'in yonkou indirdiği bir senaryo yazarsa Oda, One Piece'i düzenli olarak okumaya gerek duyacağımı sanmıyorum.

 
Kaido çift el balyoza h.haki basıp kinemon'a bırak tek atmayı, bayıltamamıştı bile.Op rezil bir güç dengesine sahip bir manga wano da bunun en büyük nedenlerinden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık