Sanji'nin ne olursa olsun savaş bittikten sonra düşünmesi gerekirdi durumunu. Sanji'ye eksi olarak yazılır. Neden? Çünkü Queen boşta kalıyor. Sanji'yi kovalama şaklabanlığına girişmese oradaki çoğunluğu süpürebilirdi hatta bazı önemli isimleri aradan bile çıkarabilirdi. Sanji, sanki gökten vahiy inecek de çözüm bulacakmış gibi düşüneyim vücuduma olanları diye savaşta olduklarını unutmuş resmen. Bekle düşüneyim diyor, daha neler Sanji? Korkunç bir lakaytlık ve bencillik. Şok olmuş olabilir, paniğe kapılıp çaresiz bile hissedebilir ama önceliğini unutması olağan olmamalıydı.
Ne iştir ki Zoro'nun ''en azından kılıçla öldürmeye çalış'' isteğine edilen linçin yarısı şu olaya edilmemiş. Şaşırmayız, Sanji fanları çok objektiftir genelde. Ondan. Forumun yarısı Zoro'ya garezliymişçesine her fırsatta çullanıyor en ufak şeye. Sanji'yeyse kuş kondurulmuyor. Oysa ki tarafsız olunsa iki karakter de apaçık değerlendirilebilir. Sanji sevmeme rağmen bunları yazmam, olması gerekendir.
Ama şunu da demek istiyorum ki karakterlerde suç aramak da tamamen doğru değil aslında. Ben Oda'nın hikayeyi kötü bir manada garip işleyişi olarak görmeye başladım artık bu olayları.
Ne iştir ki Zoro'nun ''en azından kılıçla öldürmeye çalış'' isteğine edilen linçin yarısı şu olaya edilmemiş. Şaşırmayız, Sanji fanları çok objektiftir genelde. Ondan. Forumun yarısı Zoro'ya garezliymişçesine her fırsatta çullanıyor en ufak şeye. Sanji'yeyse kuş kondurulmuyor. Oysa ki tarafsız olunsa iki karakter de apaçık değerlendirilebilir. Sanji sevmeme rağmen bunları yazmam, olması gerekendir.
Ama şunu da demek istiyorum ki karakterlerde suç aramak da tamamen doğru değil aslında. Ben Oda'nın hikayeyi kötü bir manada garip işleyişi olarak görmeye başladım artık bu olayları.