Keşke Bepo'da bir şeyler yapabilseydi.En azından Sulong formu görseydik.
Bunu dedikten sonra ayak altında ezilmişti Bu kez en azından bir kılıç tarafından ezilecekAdamın Allah'ı yok ki.
Kid zaten Bm'yi alırsa Oda seriyi tamamen yok eder. Luffy o kadar power upa rağmen onca kişinin daldığı güçten güçmüş Kaido'yu anca alıcak. Kid de kral haki kullanımı geç normal haki bile göremedik. Paslı demirle vura vura aldırırsa gitsin Usopp'ta Roger'ı dövsün artık.Bak buradan söylüyorum Bigmom düşmez kimse ümitlenmesin, Yonkou yenmek ne demek o iş öyle kolay değil. Kid denilen ezik üçdört power up alsa gene Bigmom yeneceğine şüphe ederim ben.
Benden söylemesi Kid fanları fazla ümitlenmeyin hatta hiç ümitlenmeyin. Wanoda Yonkou yenebilecek tek kişi Luffy bir ikincisi yok.
Ope ope no mi varken her şey mümkündür. Mangaka yonkouları eskiden gösterdiği gibi çizse o bina hala yerinde duruyor olmazdı. Wano’nun belli başlı bölgelerine yayılmalıydı bunların dövüşü. Ülkenin bi kısmı gitmeliydi. Onigashima’nı ikinci katı nedir?Bak buradan söylüyorum Bigmom düşmez kimse ümitlenmesin, Yonkou yenmek ne demek o iş öyle kolay değil. Kid denilen ezik üçdört power up alsa gene Bigmom yeneceğine şüphe ederim ben.
Benden söylemesi Kid fanları fazla ümitlenmeyin hatta hiç ümitlenmeyin. Wanoda Yonkou yenebilecek tek kişi Luffy bir ikincisi yok.
Mom düşmez son savaşa katılacağı hükümetle savaşacağı kesin.Bilemeyiz ama sanmam belki üstünlük kurar ayar ederler biraz sonra yarıda kalır.Novaların gücünü göstereceğiz hesabı.Kid pis bakmış o bakış gününü göstereceğim kral haki bakışı galiba bir kozu var.@Millennium Wizard Big Mom gidici mi?
Totem yaptım bakayım, sen Killer da yenilebilir düşüncesindeydin. Buna da düşmez diyon.Mom düşmez son savaşa katılacağı hükümetle savaşacağı kesin.Bilemeyiz ama sanmam belki üstünlük kurar ayar ederler biraz sonra yarıda kalır.Novaların gücünü göstereceğiz hesabı.