Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda 1000 küsür bölüm geçtiği halde hala Oda efendinin "güç mantığını" ısrarla anlayamayanlar var. Arkadaşlar isterse Akainu'nun magma yada WB nin deprem gücü elinizde olsun hepsi boş şeyler...Oda efendinin gözünde Amiral yada Yonkou olmanın tek şartı "Kral haki"dir. Geriye kalan şeylerin hepsi sadece kitabın sayfalarındaki ayrıntılar.Bu analizi yapamıyorsanız boşuna okumayın şu mangayı :artiz:

Bu mantığa göre bırak Kid ve Law ı 7 süpernova birleşse de Kral Hakileri olmadığı için bir Yonkou veya Amirali alamazlar.Durdurmak veya oyalamak bunlar yenmek değildir bilginize....Hawkins ve CP0 a bakarsanız Kaido nun veya Big Mom ın yenilme olasılığına düşük olsada inanmıyor bile son 2 bölümde :hhh:

Kid de kral haki var. Kaido nun sözlerinden bunu anlıyoruz ama kullanamadıktan sonra bir halta yaramaz öğretende olmadı aynı Luffyde olduğu gibi !

Luffy Kral haki kullandığında Amirallerin verdiği "tepkiye" iyi bakarsanız anlarsınız olan biteni... :artiz: :a:

Seride hiç bir amiralde kral haki görmedik diye hatırlıyorum hatta hiç bir denizcide kral haki gördük mü ?
 
Güç dengesi yok diye seride yazılıp çizilenden ayrı bir yorum yapacak değilim mesela. Ben ne gördüysem ona göre yorum yapıyorum. Bu iki handikaplı adam Big Mom'ı yenerse demek ki Big Mom öyle güçlü bir karakterde değilmiş diyeceğim. Yok oda sıvadı, yok seride mantık kalmadı diye bahanelere sığınmaya gerek yok. :ehe:

Ama mesela bir yandan yenebilme ihtimalleri de mantık gelebiliyor. Çünkü Big Mom'ın bizim tayfa karşısında yaşadıklarını da gördük. :d
Yonko unvanına sahip birinin "o kadar da güçlü" olmama ihtimali yok hocam. Çıkar onu aklından. :d
 
Nami'den Robin'e, Franky'den Jimbei'e, Akazaya samuraylarından Killer'a kadar yonkoular gelen giden herkes tarafından küçük düşürüldü ama daha bunların tekini bile kendi elleriyle öldüremediler. Big Mom adaya gelirken King tarafından denize düşürüldü de nasıl olduysa ölümden kurtuldu, Law'ların yaptığı planla da nerdeyse kaybediyordu da Prometheus tarafından son anda kurtarıldı. Luffy'nin kazanması yine bir nebze anlaşılır belki ama Law ve Kid, Big Mom'ı yenerse seri gözümde ciddi manada çöp olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık