Apoo düşmez ya öyle kolay kolay.Aga Apo ne ara ayağa kalktı? Ben neyi kaçırıyorum. X Drake ağzında çiğnedikten sonra ölmemiş miydi Apoo?
Apoo düşmez ya öyle kolay kolay.Aga Apo ne ara ayağa kalktı? Ben neyi kaçırıyorum. X Drake ağzında çiğnedikten sonra ölmemiş miydi Apoo?
Kaptanına ayıp olmasın diyedir.O değil de, Zoro ne bulsa affetmiyor, aşı maşı bize işlemez hacı diyor alabildiğini alıyor adam. Sanji ise p.up almaktan kaçıyor.
Sanji " Ben iki yıl bunun için çalıştım kimse beni tutamaz "Şu queendeki rahatlığa bak adam kendi roketiyle 2 defa kendini vuruyor üstüne bide sanjiye 2yıl önceki o-kamalar gibi elbise giydirmeye çalışıyor
Kılıç takası ne alaka yav kaptanla?Kaptanına ayıp olmasın diyedir.
Yoo gayet saçma. Luffy cracker’in 1 tane askerini alamıyorken jack gücünde mi yani? Hani ödülden güç ölçüyordun o kadar?Size göre saçma şeyler çıkıyor normalde öyle değil.Luffy 2 sene sonraki düz dediğin hali bile Jack gibi adamlarla dövüşür.Baya bir güçlüydü.Ki zaten o dediğin performans Dof’un yaralı haline.Hawk gatling yemeyen adam yumruk yiyen boksör gibi dikiliyordu öylece.
Bu arc önüne gelen hawkinsi yendi. Bir zoro yenemedi garibim onun da zamanı yoktu.Hawkins bilerek yeniliyor bence. Herşeyi az çok hesap eden adam , neden gücü hakkında bilgi falan versin. Kaç bebeğin kaldigi falan... Enteresan işler ... Bana altında bir iş var gibi geldi