Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri sayım başladı. Yavaş yavaş Sanji'nin hikayesinin finaline geliyoruz. :ehe:

Hawkins sen ne çirkin bir karaktersin :artiz:
 
Killer'in versusunun nasıl olacağını, daha Kid'in hasır bebeği açıklandığı zamanlardan söyleyen arkadaşlar vardı, şuan tutmuş. Güzel bölüm olacağa benziyor.
 
Raizo vs fukurokuju haftaya gorecegiz sanırım.Baska dövüş kalmadı Kaido,King ve Queen den başka ana dövüş olarak, iyi bari asıl dövüşler başlasın artık.

Killer hawkinsi tamam yendin de Eustass kid e baya da hasar almasına sebep oldun istemeden de olsa.Adam nasıl dövüşecek Bigmom a. Birde Git ve devam et demişsin :/

Hükümetin gemileri wanoya gelmişti geçen bölümde, birde karşılarinda big momin gemisi ile karşılaşırlarsa işleri yaş.Gerci yesinler birbirlerini nede olsa gemide Smotie var ?
 
Sanji, Black Maria'nın eline düştüğünde Kenbonshoku'suyla tehlikedeki bir kadını hissetti ve oradan uzaklaşmıştı, tabi KF'nin bütün üyeleri olmasa da çoğunluğu bunu sapıklığına yormuştu. Hatta Luffy'de kıskanıp Kenbonshoku'mu geliştirmem gerekiyor demişti. Şimdi düşününce genleri uyanmaya başladığı için mi haki konusundaki gözlemi daha da gelişmişti acaba? O zaman bu gen uyanışında beden sertliği dışında başka yeteneklerde olabilir mi?
 
Raizo vs fukurokuju haftaya gorecegiz sanırım.Baska dövüş kalmadı Kaido,King ve Queen den başka ana dövüş olarak iyi birşey asıl dövüşler başlasın.

Killer hawkinsi tamam yendin de Eustass kid e baya da hasar almasına sebep oldun istemeden de olsa.Adam nasıl dövüşecek Bigmom a.Git ve devam et demişsin :/
Drake vs Apoo da bitmemişti sanki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık