Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bu adamı Oda Sanji'den beter etti yav. Nerede handikap var üzerine yağdırıyor, bari günün sonunda havalı bir sahne çiz de tamam deydi diyelim. Hem handikap yağdır hem bir getiri verme. :(
Zoro bile kral haki açar açmaz saldırısına ekledi la.
Oda'nın tek düşmanı işte. Ama onun bile Kid reisi durdurmaya gücü yetmiyor. Shanks mı geliyor, gönder; Kaido mu geliyor, gönder; Big Mom mı geliyor, gönder... Tamam, hepsi de dövüyor reisi ama sonuçta öldüremiyorlar. :oops: Üç yonko görmüş biri bile alamamış kelleyi. Oda'dan biraz torpili olsa şimdiye ne yonko ne hükümet kalmıştı. :cool:
 
Law’ı harcayan dof uyanış bile kullanmıyor. Aynı dof’a karşı g4’süz luffy daha iyi performans gösteriyor. Ordan güç seviyesi ölçmeye kalksak çok saçma şeyler çıkar.

Takım savaşında iş yapıyorlar diye çok yüceltmemek lazım bence. Güçleri her ligde iş yapmaya çok uygun.
Size göre saçma şeyler çıkıyor normalde öyle değil.Luffy 2 sene sonraki düz dediğin hali bile Jack gibi adamlarla dövüşür.Baya bir güçlüydü.Ki zaten o dediğin performans Dof’un yaralı haline.Hawk gatling yemeyen adam yumruk yiyen boksör gibi dikiliyordu öylece.
 
Birden böyle bir güce uyum sağlasa garip olurdu. Queen üzerinde test ederek öğrenir artık.

Hawkins boş yere gömülüyor. Killer'in güçlü bir karakter olduğu çatıda gösterilmemiş miydi zaten? Beklenen sahne olmuş işte. Hawkins konuşmasa bile Killer aynı şeyi yapardı zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık