istese de olamaz o kaşı diğer tarafa estetik bile aldırtamaz.Sanji'yi mizah ögesi dışında bu tipte zor görürsünüz.
Abileri gibi olma ihtimali bile yiğidime korku sarmış, üzüldüm lavuğu böyle görünce
Nereden anladın?luffy'nin kaido'yu yenebildiği şartlarda kid ve law bigmom'ı hayli hayli yener. sadece kid olsa bile bigmom'ı yener diyebiliriz. kid tek başına luffy'e rakip olabilecek güce sahip.
sol paneldeki ilk gözüken dikey ölüm kartıda değişimin, dönüşümün, bir şeylerin sonlanıp yeni bir şeylerin başlayacağı anlamına geliyor yani hawkins'in killer'e hiçbir şansınız yok aslında demesinin üstüne cuk diye gelen manası çok dderin bir kart olur kendisi :dHawkins kesildiğinde iki farklı panelde kartlar gözüküyor, anlamlarını bilen var mı ?
Yav he he inandık okuduk...luffy'nin kaido'yu yenebildiği şartlarda, kid ve law bigmom'ı hayli hayli yener. sadece kid olsa bile bigmom'ı yener diyebiliriz. kid tek başına luffy'e rakip olabilecek güce sahip.
Düşmanı "Yeteneklerini göster bana!" diye peşinden kovalıyor adam kaçarken, sen helikopter diyorsun. Çok etkilemiş düşmanını belli ki hiç kuşku duymuyor herifin güçlerini göstermesindenyk2ye helikoptere çeviriyo.
napsın power up almadan çer çöpü indirdiği diable ile yk2 mi teklesin?Düşmanı "Yeteneklerini göster bana!" diye peşinden kovalıyor adam kaçarken, sen helikopter diyorsun. Çok etkilemiş düşmanını belli ki hiç kuşku duymuyor herifin güçlerini göstermesinden