Bence güzel bölüm, hawkinsin düşüşü ve sonda görünen kartla yeni bir başlangıcın başlayacak olmasına atıfta bulunulması hoştu.
Kimseye normal gelmiyor luffynin kaidoyu devirmesinin.Uç seviye luffy fanları hariçtir herhalde.Ama kral haki olarak hepsinden üst seviye olduğunuda biliyoruz.Kid ve law yenecekse big momı en berbat kararı olur.Law ve kid ağzı açık bakıyordu luffynin saldırılarına.Öğrenip uygulamaya koyup bide yenerlerse normal geleceğini düşünmek bile daha büyük anormalliktir.Derim sonuçta bir karakter bağımlılığım yok. Bu karakterler tam gözümüzün önünde işlenmediği için ne kadar güçlenmişlerdir bilemem. Belki Law son kozunu oynayıp daha sonra Kidd bitirecektir eğer aklıma yatan bir şekilde olursa dert etmem. Luffy dediğimiz adam birçok kez yeri kapaklandı ama Kaidou'yu tek başına devirmesini bekleyenler varken diğer insanların 2 novanın bi yonkouyu alt edeceğini düşünmeleri normal.
O uç fanlar beni korkutuyor işte Sadece Kral haki konusunda değil karşılaşma olarak da diğerlerinden üstün. Hawkins kendisi de diyor Kidd o kadar uğraşmış ama yonkou ile yüzleşmemiş ve onun için büyük bir an. Bunun yanı sıra Luffy yonkou'ların ne kadar güçlü olduklarını birebir gördü, deneyimledi. Ben hepsi aynı kalibrede demiyorum ama dediğim gibi 2 novanında bir şekilde koordineli halde yenebilmesini çok uzak görmüyorum. Şu an Big Mom bana da düşmez gibi geliyor ama serinin işlenişinin ne kadar mantıksız olduğunu biliyoruzKimseye normal gelmiyor luffynin kaidoyu devirmesinin.Uç seviye luffy fanları hariçtir herhalde.Ama kral haki olarak hepsinden üst seviye olduğunuda biliyoruz.Kid ve law yenecekse big momı en berbat kararı olur.Law ve kid ağzı açık bakıyordu luffynin saldırılarına.Öğrenip uygulamaya koyup bide yenerlerse normal geleceğini düşünmek bile daha büyük anormalliktir.