Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029: Kule

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Kule
KULE KARTI ANLAMI
Tarot'taki Tower kartı, eski fikirlerin çöküşüyle ilgili. Bir yapı aniden ve şiddetli bir şekilde çökerek kaosa ve sıkıntıya neden oldu, ancak yeni bir şeyin inşa edilmesi için de yer açtı. Bu kartın temel sembolleri kayalık bir çıkıntı üzerinde bir kule, bir şimşek, kuleden düşen birkaç figür ve aşağıda düşen dalgalar.

DÜZ KULE KARTI ANLAMI
Tower kartı bir Tarot okumasında dik olduğunda, ani ve büyük bir değişikliği temsil eder. Geçmişi terk etmek zorunda kalacaksınız, bu da para kaybı, güvenlik veya kısa süreli mutluluk anlamına gelebilir. Bu bir kargaşa dönemi anlamına gelir, ancak felaketten yararlanabilirsiniz. Eski kulenizin bulunduğu yerde daha iyi bir şey inşa edin.

TERS KULE KARTI ANLAMI
Tower kartı bir Tarot okumasında ters çevrildiğinde, bir rutta sıkıştığınız veya kötü bir durumda sıkıştığınız anlamına gelir. Bir şeyleri sarsmalısın. Muhtemelen bunu biliyorsunuz, ancak büyük bir değişiklik yapma konusunda erteliyorsunuz. Sorgulamadan takip ettiğiniz alışkanlık ve geleneklere sert bir şekilde bakın. Kendinize sizi nasıl geri tuttuklarını sorun. Daha iyi bir şeye yer açmak için ne atabilirsin?

Resimdeki yer wano, resimdeki kule onigishima, resimde düşen iki adam kaido ve bigmom
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık