Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029: Kule

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yorumu görene kadar Wano'nun ne kadar uzun sürdüğünü idrak edememiştim. 1030 ne yahu...
Oda bayağı hızlandırdı artık üç hafta bölüm bir hafta ara veriyor bir ara dört hafta bölüm bir hafta ara verdi. Belli ki Wano'yu bir an önce bitirmek istiyor. 909. Bölümde Wano başladı 1030.'cu bölüm itibari ile 122. Bölüm sayısına ulaşacak. Dressrosa 103 bölüm sürmüştü.
 
Bu arada kimse fark etti mi bilmiyorum Killer'in, Smile yemesi ve şanssızlığı üzerine kaç yerde sahne geçt. Acaba Killer, Smile meyvesini aktif edecek olabilir mi? Bunun üzerinde çok duruldu sanki. Bu bölüm Hawkins yine bu konudan bahsetti.
 
Bff. Çatı beşlisi dışı Novalar hiç iyi işlenemedi. Aralarından umutlu olduklarim vardı. Sanji'nin kaçması ise boştan yere dövüşü uzatıyor.
Who's Who'nun, Killer'ın ve King'in maskeleri kırıldı hep. Önce Zoro uzaklaştırıldı, sonra Sanji. Mangaka galiba CP0'ın ve belki başka karakterlerin maskesini düşürecek, bunu şimdiden belli ediyor. Sanji ve Zoro'nun dövüşlerinin başka yere taşınması da tesadüf değil yine, kesin başka bir şey çıkacak.
 
Law saatlerce işkence edilmiş haliyle Hawkins'in aklını aldı yahu @Ölüm Cerrahı doğru söylüyor.
Law Hawkinsi parçalara bölüp konuşturuyordu diye hatırlıyorum.
Tam tersi oldu yalnız, aceleleri olmasa Zoro tek başına bile çok rahat öldürüyordu onu. Hawkins kendisi de ikisini yenemeyeceğini anladı da en güçlü kartlarından birini çekince onların aslan benzeri hayvanın sırtında ve Tama'yı korumak zorunda olmaları dezavantajlarından faydalanmasına rağmen üstünlük kuramadı. Zoro dursa bir daha güçlü kart çekemeden direkt teklenirdi muhtemelen.
 
Wano sonu dengeler değişecek,yeni dünya düzeni yavaştan kuruluyor.


Ve şunuda demek isterim bir zamanlar,çok fazla tartışılan,kaptan olmayan novalar kaptan seviyesi olamaz ve ya tam tersi düşüncesi,olayı da açıklığa kavuşmuş oldu.
 
Bu mu üstün olduğunu kanıtlıyor. Yahu adam tehditle hem tayfasının salınmasını sağladı hem de kendi isteğiyle ellerinde kelepçe olmadan sıfır hasarsız hapse girdi. Hawkins'te biliyor böyle bir koz olmadan Law'ı alamaz. Koz varken bile alamıyor. Tehdide boyun eğiyor. Anca elinde kelepçe varken işkence eder.

Yüreği yiyorduysa tayfasını karıştırmadan bassaydı istediği kadar kukla canına da öyle dövüşseydi Law ile.

Var olan senaryoda sonuç; Hiç kırılma dökülme yaşanmamış bir hapishanede kolay bir üstünlük. Paramparça olmuş bir Hawkins.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık