Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029: Kule

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereye tokatladı yahu. Law'ın tehdidine boyun eğen adam Hawkins. Law paşalar gibi tehdit üzerine kendi isteğiyle girdi hapse. Ellerinde kelepçe varken bi zahmet dövebiliyor olsun Hawkins. O kadarını da yapsın yani.
Bu mangada Trao vs Hawkins oldu ve savaş Hawkins lehine sonuçlandı. Burada önemli olan bu, Hawkins kazandı, üstün geldi.
 
Hawkins'i yenebildiler mi, ikisi bir olup kaçtılar. Ben olanı yazıyorum, yalansa yalan, yanlışsa yanlış de ama manga ortada :(
Zoro at(it de olabilir) üstünde üstelik Tama'yı koruması gerektiği bir ortamda kaç tane canını götürdü Hawkins'in. Hawkins bu kadar sınırlı canla ancak kum torbası olur. ? tane canı olsa dersin ki bu adam bana ? tane vurana kadar ben bunu illa ki indiririm, zarar veririm, yıpratırım, gücünü düşürürüm, indiririm vs. Ama o da yok. Diyorum ya ölüm saatini bekleyen fani gibi bekliyor gariban.
 
Adam önce Lufi ve Zoro'yu aynı anda tokatlıyordu ama kaçtılar, sonrasında ise Trao'yu tokatladı geçti. Killer'e karşı talihsizce kaybetti, kukla yok elinde ve Kid'in kolsuzluğu fark yarattı, başka zaman olsa onu da tokatlar.
Tam tersi oldu yalnız, aceleleri olmasa Zoro tek başına bile çok rahat öldürüyordu onu. Hawkins kendisi de ikisini yenemeyeceğini anladı da en güçlü kartlarından birini çekince onların aslan benzeri hayvanın sırtında ve Tama'yı korumak zorunda olmaları dezavantajlarından faydalanmasına rağmen üstünlük kuramadı. Zoro dursa bir daha güçlü kart çekemeden direkt teklenirdi muhtemelen.
 
Law Hawkinsi parçalara bölüp konuşturuyordu diye hatırlıyorum.
Öyle zaten. Hawkins'in Law'ı korkutabildiği tek yer adamlarını kukla yapıp adamlarına zarar vermesiydi. O korkusu da uzun sürmedi. Neyle tehdit ettiyse adamlarını salıp Law'da kendi istediğiyle hapse girdi. Yoksa kılıç çarpıştıkları yerde de hapiste de Law üstünlüğünü ortaya koydu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık