Canavar formunda uzun kalmasının yan etkisi değil mi?Son bölümlerde Chopper'ın Sanji ve Zoro ile konuşurken evladım, oğlum falan demesi de ilginç. Konuşma tarzının değişmesinin özel bir sebebi mi var acaba...
Konuşmasının böyle değiştiğini ilk kez görüyorum, Caesar'ın ilaçdan sonra böyle oldu galiba yani vücudunun yaşlanmasını anlarım ama konuşmasının da değişmesi ilginç geldi.Canavar formunda uzun kalmasının yan etkisi değil mi?
Yaşlandığı için öyle hitap etmesi gerektiğini düşündü herhalde.Son bölümlerde Chopper'ın Sanji ve Zoro ile konuşurken evladım, oğlum falan demesi de ilginç. Konuşma tarzının değişmesinin özel bir sebebi mi var acaba...
Animede anlaşılır sesten ama mangada da anlaşılsın diye hitaplar değişmiş olabilir.Konuşmasının böyle değiştiğini ilk kez görüyorum, Caesar'ın ilaçdan sonra böyle oldu galiba yani vücudunun yaşlanmasını anlarım ama konuşmasının da değişmesi ilginç geldi.
Böyle bir şey yaşansa Oda'ya söverim, şimdiye kadar kim kimin rakibine karışmış ki dövüşü bitenler Law ile Kid'in dövüşüne karışsın? Eşleşmeler belli olmadan önce olsa neyse de bu eşleşme belli oldu çoktan, bir Marco boşta o gelirse gelir ama o da perte çıkmıştı.Tayfa power up üstüne power up alıyor. Tahminim Sanji Queen'i, Zoro'da King'i yener. Gelecek bölümlerde büyük ihtimalle kaido düşse bile, big mom; kid ve law'ı darmadağın edecek. Sonrasında yine korsan ittifağı devam eder big mom'a dalarlar gibi.
Sanji, Linlin kadın diye onu incitmek için asla ona vur(A)maz, yani dövüşe karışmaz.Böyle bir şey yaşansa Oda'ya söverim, şimdiye kadar kim kimin rakibine karışmış ki dövüşü bitenler Law ile Kid'in dövüşüne karışsın? Eşleşmeler belli olmadan önce olsa neyse de bu eşleşme belli oldu çoktan, bir Marco boşta o gelirse gelir ama o da perte çıkmıştı.
Öyle bir şey olursa sövmene eşlik ederim. Şöyle kaliteli Oda'ya sövmeli bir videoda yaparsın şahane olur. ?Böyle bir şey yaşansa Oda'ya söverim, şimdiye kadar kim kimin rakibine karışmış ki dövüşü bitenler Law ile Kid'in dövüşüne karışsın? Eşleşmeler belli olmadan önce olsa neyse de bu eşleşme belli oldu çoktan, bir Marco boşta o gelirse gelir ama o da perte çıkmıştı.
Allah Allah öyle mi yapmışım ? Genelde böyle şeyler yapmam. Basarım engeli geçerim; bilen bilir. Ama sen yeni olduğun için yorumlarını biraz Ss'liyim falan diye engellenmemişimdir muhtemelen. Onu da yapmadım gerçi. Neyse biraz daha saçmalarsan engellerim muhtemelenBir hafta önce bana yazma triplerine girmiştin ama ikidir kendin yorumuma atlıyorsun, senin saçma bulman yorumumu gözümde Vivre Card ile onaylanmış kadar yaptı. Arada saçma bulursan yaz böyle