Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029: Kule

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins'e insanlar niye laf ediyorlar onu da anlamıyorum. Adamın yeteneği var oranı görüyor. Bugün hanginiz City ile Fener maç yaparken evini arabasını satıp Fener'e basar ? Var mı öyle bir babayiğit :hhh: Öyle bir şey yapana deli deriz ya. Hawkins'in yeteneği adamı sınırlamış imkansız ihtimallerin peşini bırakıyor haliyle. Buna rağmen içi de rahat değil adamın. Hawkins'in bu bölümdeki halini sevdim açıkçası. Öyle güçsüz bir karakter falan da değil.

Adam nereden bilsin yazar hasırlara çalışıyor.
 
Son düzenleme:
Hawkins'e insanlar niye laf ediyorlar onu da anlamıyorum. Adamın yeteneği var oranı görüyor. Bugün hanginiz City ile Fener maç yaparken evini arabsını satıp Fener'e basar ? Var mı öyle bir babayiğit :hhh: Öyle bir şey yapana deli deriz ya. Hawkins'in yeteneği adamı sınırlamış imkansız ihtimallerin peşini bırakıyor haliyle. Buna rağmen içi de rahat değil adamın. Hawkins'in bu bölümdeki halini sevdim açıkçası. Öyle güçsüz bir karakter falan da değil.

Adam nereden bilsin yazar hasırlara çalışıyor.
Hawkins'i zerre sevmem ama güçsüz falan diyeni Allah çarpar. Bizimkilerden biriyle eşleşseydi bu kadar rahat düşmezdi. Düşünsene kendisini Luffy'ye bağladığını, ne yapabilirdi Zoro ? 15 saat savunma yapmaktan ileri gidemezdi.
 
Nami olsa elektrikle vurabilirdi aslında..
Killer karşısında Hawkins'i tam güç göremedik.Muhtemelen tüm seride gördüğümüz en handikaplı dövüş buydu. Nami'nin şansı var elbette ama Killer karşısında olan Hawkins'e karşı var. Güçlerini kullanabildiği bir dövüşte tayfadan kimseye kolay kolay yenilmez, elini kolunu sallayarak gezer ortamda. Kendisi birine bağlamadığı sürece çöp zaten kaç tane canının olduğunun bir önemi yok.
 
Oda bi güzellik yapıp fuku ve apoo'yu aynı bölümde aradan cıkarsa keşke
Naruto bitti diye ramen falan çizmişti kapağa, bu Raizo ninja tarzı dövüşüne de Hawkins vs Killer gibi bir bölüm harcar diye korkuyorum...

Bir brook vs apoo göremedik. En çok da ona yanıyorum.
Brook'a baya iyi bir vs için hikaye hazırlıyor bence. Robin'i taşırken seni koruyacağımlar, Robin'in çok güvenilirsin demesi ve CP0'ın Robin'in peşine düşmesi... Bence Apoo dövüşünden çok daha ilgi çekici. Apoo için kulağı kapatsa ilgi çekici bir tarafı kalmazdı zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık