Karakter gelişimi açısından luffy ve zoro evet bir değildir ama çok bir fark yoktur. Rayden eğitim alan luffy dofu bile handikapla yendi.
Ha birbirleryle vs atar dersen gözüm kapalı zoro derim çünkü kılıç ustası olmak +1 handikap demek.
Luffy'nin meyvesi sayesinde zaten darbelerden az hasar alıyor. Ama kesici aletlere karşı şansı çok yok. Hangi açıdan soruluyor ona göre cevap verilmeli bu konuda.
Karakter gelişimi =Luffy
Luffy vs zoro= Zoro
Valla adam şişiriyorsunuz demekte halkı onu anladım. İki sorum olacak luffy vs Zoro hakkında ve 1 tanede handikap hakkında;
1-Luffynin hayvan gibi bir gözlem hakisi var Zoro buna çizik dahi atabilir mi ?( Kaido o hayvani hızı daldı anca saldırısının ucunu değidirdi bunu referans alabilirsin)
2-Hakinin kılıçları üzerinde etkili olduğunu gördük ve luffy şuan hali hazırda zorodan çok daha üst seviyede hakiye sahip ve üstüne üstlük bide savunma amaçlı kullanılabilen içten patlamalı hakiyi öğrendi bu kadar şey ile sence Zoro luffye kılıcı değdirse bile kesebilir mi? ( Şimdi çıkıp kaidoyu kesti diyen olacaktır ağa adam haki basmıyor sadece derisini kesmek zoroyu bu formlara soktu)
3- luffy şuana kadar kaç dövüşe girdiyse hep avantajı az olan tarafta kalıyor doffy lawdan 2 atak yedi diye çok mu canı gitti ağa ondan önce luffy bellamyden tonla dayak yedi,collesiumda savaştı doffye gidene kadar olan yolda savaştı onu niye saymıyoruz ? bellamy haki biliyordu ve saldırıları işe yarıyordu.
Ek olarak luffy ile Zoro arasında fark yok demişsin ağa ben o farka 1-2 Zoro daha sıkıştırabilirim.