Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029: Kule

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak ettiğim Big Mom ve Kaido düşünce bahsedilen şu yeni düzen Kid ve Luffy'nin Yonko olması mı yoksa Yonko sisteminin hepten bitmesi mi olacak?
Hükümet durmaz artık. Uğraşmak istemedikleri için denizlerin dengesini oluşturan 3 büyük güçten biri diye ortaya attıkları bir unvanmış zaten yonkoluk. Kaido ile BM ittifak oldu da kimi dövebiliyorlar sanki. xD İki amiral gönderseler ne Wano ne Tüm Kek adası kalırmış haritada. E hazır ikisi de ortadan kalkmışken fırsat bu fırsat deyip saldırırlar. Yonkolar bir şaşırır tabii, "Hani dengeliydik?" derler ama hükümet "Denge menge yok kardeş, kandırdık." diye cevap verir muhtemelen.
 
Ne kadar doğru bilmiyorum ama geçenlerde serinin aslında bu kadar uzun olmadığını ama seriye savaş lordlarının eklenmesiyle bu kadar sürdüğünü görmüştüm. Aslında 2 sene civarı Luffy tayfayı toplayacak 3 senede imparatorları indirecek şeklinde bir şeymiş ama sonradan savaş lordu fikriyle seri uzamış baya. Düşünceme göre Oda en kötü nesli bu savaş lordu kısmına iyi ekleyemedi. Mesela Law harici savaş lordlarıyla işi olan olmadı. Bu da en kötü neslin doğru düzgün işlenmesini ve güçlenmesini görmemizi engelledi. Şimdi Kid'i seriye tepeden inme şekilde koydu ve adamın tek atışı Koca ana'yı indirmek olacak. İleride Luffy'nin en büyük düşmanı olur muhtemelen.(Kara sakal'ın inmesinin ardından) Oda'nın en kötü nesil kısmını pek beceremediğini düşünüyorum.
Biraz yanlış biliyorsun. Oda en başta seriyi kurgularken beş yıllık bir macera çizmeyi düşünmüş. Yani toplamda 250 bölümde falan tamamlayacakmış seriyi, ama sonradan fikrini değiştirmiş. Olayın Savaş Lordları ile ilgisi yok. Onları içeren 3 ark var toplamda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık