Öncelikle rakibini yenmesi lazım. Ondan sonra Luffy'nin emrine girer mi girmez mi diye tartışabiliriz.Kata mı olacak? Benim bildiğim rakibini yenen yerine geçer bu seride.
Öncelikle rakibini yenmesi lazım. Ondan sonra Luffy'nin emrine girer mi girmez mi diye tartışabiliriz.Kata mı olacak? Benim bildiğim rakibini yenen yerine geçer bu seride.
Bence yonkou sistemi bitecek seri sonunda. Ama o zamana kadar Kid yonkou olarak anılabilir belki.Merak ettiğim Big Mom ve Kaido düşünce bahsedilen şu yeni düzen Kid ve Luffy'nin Yonko olması mı yoksa Yonko sisteminin hepten bitmesi mi olacak?
Bu düzen böyle gitmez Mercury, millet Big Mom ve Kaido sonrasını tartışmaya başladı bile sen hala Big Mom düşmeyecek diyorsun, yeniliğe açık ol.Öncelikle rakibini yenmesi lazım. Ondan sonra Luffy'nin emrine girer mi girmez mi diye tartışabiliriz.
Büyük düşün. Hem Teach ve Shanks'ı, hem de Big Mom'u aynı arc'da görebiliriz. :d
İtibarıyla, mantık sınırları içinde düşsün eyvallah. Kid nedir yav, ben bile döverim onu. :dBu düzen böyle gitmez Mercury, millet Big Mom ve Kaido sonrasını tartışmaya başladı bile sen hala Big Mom düşmeyecek diyorsun, yeniliğe açık ol.
En kötü nesilin Luffy ve Teach'den sonraki en büyük isimi ya adam. Bakalım p.up falan alabilir uyanış ya da kral haki üzerine. Zaten bu haliyle yenemez ya da planla falan indirirler.İtibarıyla, mantık sınırları içinde düşsün eyvallah. Kid nedir yav, ben bile döverim onu. :d
Handikap var ya adam kan içinde. Atlamışsın oraları kanka senin gibi manga bilginine yakışmadı xdKid'in BM'yi handikapsız alması asrın saçmalığıdır.
Kid şu an kötü durumda. Law da sağlam değil. Ama Linlin iyi. Power-up kesmemeli bu saatten sonra.En kötü nesilin Luffy ve Teach'den sonraki en büyük isimi ya adam. Bakalım p.up falan alabilir uyanış ya da kral haki üzerine. Zaten bu haliyle yenemez ya da planla falan indirirler.
Adam belki ameliyat yapacak Kid'e kendini feda edip bilmiyoruz ki. Bence düşmesi için senaryolar tartışmalıyız biz sevdiğimiz karaktere konduramıyoruz hiç bir zaman direkt yazara sallama peşineyiz. Millet en güçlü karakter benimki olsun, diğeri benimkini geçmesin kafasında yorum atıyor.Kid şu an kötü durumda. Law da sağlam değil. Ama Linlin iyi. Power-up kesmemeli bu saatten sonra.