Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029: Kule

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sarmadı beni nedense bu bölüm. Bilemiyorum eski art arda iyi bölümlerin çıkmayışından mıdır,keyfimin olmamasından mıdır bilmiyorum ama bu bölümü beğenmedim. Hawkinse çok alıştık çok numarası varmış gibi ama aslında hiç numarası yokmuş gibi. Hep ezildiğini gördüm. Uçan,kaçan,canavar olan adamlar mesela suite şaşırıyor ağızları iki metre açık. Bm'nin adasında herkes uçuyordu. Anime ve manga düşüşte çok enteresan arcın ismi nerdeyse olacak yonkou arc ama keyif yok. Yazar kaçıyor çünkü. Düşüşte olmasının başka açıklaması yok. Bir insan mangasının düşüşte olmaması için bir şeyler yapar. O da illaki bunu düşünüyordur ama çizimi ilerisi için yetmiyor gibi eskisine nazaran. Hadi çiz bi akainu vs kuzan yada karasakal korsanları vs wb korsanları niye çizmedin ? Yemedi çünkü.
 
Kid'in meyvesinin sadece demirden yumruk yapıp vurduğunu sanmıyorum. Başka bir form ya da uyanışla, law'ın gamma sı gibi içten yok ede ede bm'ı indireceğini düşünüyorum.
 
kid metali çekebildiği için, en son uyanışta insanın hemoglobin deki demir parçalarını çekerek içten öldürecek. Demedi demeyin
 
Çok çabuk gaza geliyorsunuz. Bu bölümde gerçekten Big Mom'un düşme ihtimali ile ilgili kesin hiçbir şey yok. Düzen değişecek, Kaido yenilip Luffy yonko olacak. Düşmanını yenecekmiş gibi bakıp sırıttıktan sonra yenilen çok karakter var. Bakınız: Law vs Doflamingo

Zaten Kid ağır yaralı ve Law da kesinlikle iyi durumda değil iken bu ikisinin sağlam bir yonko'yu indirmesini anormal karşılamayacak olan birinin seriyi objektif bir şekilde okuduğunu da hiç sanmıyorum.
Koca ana kendi kendini indirir. :) Bir ilki başarır. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık