Aynı şeyi diyorum zaten, düzen bozulmalı hikayenin ilerleyen kısmı için. Burda Kid ve Law'un oluşan boşluğu doldurmaları gerekmiyor yani ve dolduramazlar da.İşte zaten düzensizliğe gidiyor en sonunda büyük savaş verilecek amaç o zaten.
Aynı şeyi diyorum zaten, düzen bozulmalı hikayenin ilerleyen kısmı için. Burda Kid ve Law'un oluşan boşluğu doldurmaları gerekmiyor yani ve dolduramazlar da.İşte zaten düzensizliğe gidiyor en sonunda büyük savaş verilecek amaç o zaten.
Luffy'i bir panelde tekledi amaBir bölümü de Apoo çöpüne harcayacaz sanırım. Gelsin 1031 :/
Daha fuku var 1032 yap sen onu.Bir bölümü de Apoo çöpüne harcayacaz sanırım. Gelsin 1031 :/
Ahahahahaha ya o güne kadar gördükleri en güçlü kişinin Franky olduğunu düşünürsek bunların sözleri dikkate alınacak bir şey değil. Burada Zoro'yu öven kişi güçlü korsanlara şahit olmuş biri olsa dersin Zoro'yu övdü vay be Zoro sen neymişsin filan deriz.
Adam onu Killer övmek için atmış yalnız konu Zoro falan değil yaniAhahahahaha ya o güne kadar gördükleri en güçlü kişinin Franky olduğunu düşünürsek bunların sözleri dikkate alınacak bir şey değil. Burada Zoro'yu öven kişi güçlü korsanlara şahit olmuş biri olsa dersin Zoro'yu övdü vay be Zoro sen neymişsin filan deriz.
O bu değilde şuan izlenilen günceldeki bölümlerle o gifteki bölümün farkı çok fazla. Eski bölümlerle süürrekli olarak gülüp eğleniyordum one piece izleme sebebim buydu şuan ise zaten 50 bölümdür luffy yi görmüyorduk wano tarihine sıkışıp kalmıştık çok soğudum ben animeden.Ahahahahaha ya o güne kadar gördükleri en güçlü kişinin Franky olduğunu düşünürsek bunların sözleri dikkate alınacak bir şey değil. Burada Zoro'yu öven kişi güçlü korsanlara şahit olmuş biri olsa dersin Zoro'yu övdü vay be Zoro sen neymişsin filan deriz.
Duvara falan kafa atmalar, psikopat ayakları, hayırdır? Adamın böyle façasını alırlar.Savaş esnasında kartlarla oynarsan böyle olur ne boş adamsın hawkins.