Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029: Kule

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında kadın delisi olmuyan sanji kulağa hoş geliyor :) ama bir o kalmıtı kardeşlerinde hepsi kız delisi :)
 
Tahmin ettiğimiz şeyler oldu, standart bölüm. Kidd'in meyve gücü ile oluşturduğu kola yapılan bir saldırı ile Hawkins kolunu kaybetti ve sonrasında gelen ataklarla dövüş sonuçlandı. Senaryo gereği bu sol kol ve wodo muhabbeti uzun süre önce oluşturulmuş bir puzzle gibi. Gene de Killer'in hakkını vermek lazım. Dövüşün bu kadar kısa sürmesinde Hawkins'in kartlarında gördüğü geleceğin etkisi çok büyük. Ama asıl faktör sürpriz olması. Hawkins yüksek ihtimal beklemiyordu, savunamadı bile kendini. Kartlarına o kadar çok güveniyor ki herif ne gözlem hakisi var ne silahlanma çöp oğlu çöp.

Zaten biliyoruz da gene de kule kartı ile emin olmuş olduk, Kaido düşecek. Benim için sürpriz olur ama Linlin'de düşebilir.

Bazı yorumlara denk geldim. Hawkins vs. Killer yaşanırken Big Mom neden Kidd'i öldürmüyor diye. Mangada süre algısı farklı işliyor. Yani Goda iki farklı sahneyi aynı sayfaya koyarak ilerlemiyor. Killer vs. Hawkins'i gördüğümüz panelde "neden"i görürken bir sonraki sayfada aynı zaman içerisinde yaşanan "sonuç" kısmını görebiliyoruz. Okuduğumuz seride shounen, fazla şey etmeyin derim. En son kol kopma sahnesini Shanks vs. balıkta görmüştük öyle bir seri bu. Okutan ciddiyeti değil, en azından benim için öyle.

Sanji'nin karakter değişimi yaşayacağını sanmıyorum lakin öyle bir şey olursa Vegapunk ya da CC üzerine kurulu bir senaryo görebiliriz. Bölüm çok kısa geldi. :l Doyurucu değildi ama aradaki ufak lokmalar çıkıyor işte aradan, ne kadar erken biterse o kadar iyi bizim için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık