Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma sapan konuşup, benim canımı sıkma. Okuduğunu anlayabilseydin, aynı eleştiriyi her karakter için yapacağımı elli kere yazdığım mesajları okuduğunda bunu anlardın ve gelip de konuyla hiç ilgisi olmadığı halde Zoro'yu ortaya atmazdın. Geçen hafta Luffy'ye de bir sürü laf ettim, o zaman sesiniz çıkmadı da, sevdiğiniz karaktere laf edince mı kötü oldum? Başka yerde boş yap, mümkünse benden uzak dur.
Bence bu eleştiri mantığı yanlış ama, bak Luffy meyvesini Shankstan alırken ne emek verdi, Zoronun kılıçları hep havadan geldi. Şimdi Sanji gen modifikasyonunu babasından aldı ama kardeşleri gibi kestirme yolu kullanamadı 100 kat fazla eforla süper insan olması gerekti. Enmanın çektiği nasıl Zoronun hakisiyse suitte zaten Sanjide olan bir şeyi aktif etti, Sanjide Zoroda gerekli güce sahip olmasalardı bu silahlar onlara sadece zarar verirdi.

Sanjinin teknolojiyi istemediğine ve kendisiyle tezat düştüğüne gelirsek. Bu Zoronun Mihawka secde etmesinden farksız, Sanji orada dedi eğer ben egomu aşagıya çekip bir hayat kurtarabileceksem yaparım diye.

Neyse büyük ihtimal senin fikrin değişmeyecek ama ben kendimi bir açıklayayım dedim.
 
Açıkçası ölümüne bir mücadele olsaydı haki ile ssnjiy yime diğer kardeşlerini yenebilirdi 1vs1 de bana göre. Ancak eoey bir hasar alırdı. Şuan üstünlük kurarak yener. Ancak iyi bir haki sahibi düşman karşısında işlevsiz. Örneğin zoro enmayı kullanarak uzvunu kesebilir sanjinin. Yenileyebolecegini sanmıyorum. Veyahut luffy gear 4 veya ryou ile ard arda aynı bölgeye vursa da sanjinin yenilenmesinin olayı kalmıyor. Yani işin sonunda gene haki şart.
Ben sadece kardeşleriyle kıyaslayarak söyledim hatta kardeşleriyle kıyaslamadım bile denebilir. Diğer dediklerin için elbette haki şart. Hakide "EĞİTİM ŞART".
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık