Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Borsalino ipuçlarından biri en alfa zoanı göreceğimizi ve bunun Lucci olmadığını mı söylemişti? Öyle bir şey kalmış aklımda ama mesajı bulamadım.
 
Övmelik bir olay yok ama gömmeye de gerek yok bence. Sonuçta kendi isteğiyle bu genlere sahip olmadı. Zor bir çocukluk geçirdiğini biliyoruz. Suit konusunda laf edilmesine hak verebilirim ancak onda da mecburiyetten giydi diyebiliriz. Tayfasını düşünmeyip suiti kullanmasa eminim ki yine laf edilecekti.
Beleş bir power up olduğu da doğrudur ancak Wano'da beleş power up almayan 1 tane hasır şapka yok. Gizliden veya gösterilerek hepsi seviye atladı. Memnun değilim ancak yapacak bir şey yok.
Yahu ben geçen hafta Luffy'ye de laf ettim. Benzer durumda olan her karaktere de ederim. Olması gereken de bu. Önceki mesajlarda gen olayında bir suçu olmadığını söylemiştim, kostüm olayından beridir ailesine laf edip de işine geldiği zamanlarda bunu görmezden gelmesine kızıyorum ben. Bana göre lafının arkasında durup hiç giymemesi lazımdı.
 
Sanji bundan çok daha kötü durumlarda kalmışken uyanmayan genleri, şimdi nasıl uyandı? Giydiği Baskın Kostümü ile bir alakası olmasın? Adam kendi ağzı ile kostümü giydiğinden beridir vücudunda bir tuhaflık olduğunu söylüyor, yani ortada ne gözyaşı ne de çekilmiş çile var. Burada aslında Judge'ı övmemiz lazım.
Judge de aileden değil mi? Belki adamın idealleri yanlıştı, ailesini güçlendirmek için yanlış yöntemler kullandı ama WCI arkta gördük ki Germa bile bizim tayfa için bir şeyler yaptı, adamlar Sanji'nin çabalarını gördü ve bilhassa babası yaptığı hatanın farkına vardı. Onları kurtarmanın ve kendini kanıtlamanın hediyesi olarak da bu kostümü, her ne kadar pek gururuna yediremese de aldı. Tıpkı güçlenip tayfaya faydalı olmak için Zoro'nun gururunu kırıp Mihawk'a secde etmesi gibi değerlendirilebilir bu olay. Annesinin kendini feda etmesi, Sanji'nin çektiği çileler, Reiju'nun yaptıkları, Zeff'in Sanji'ye manevi babalık yapması ve kendi çabalarıyla kendini güçlendirip kendini ailesine kanıtlaması, bunların hepsi kendinin bu güce yaraşır olduğunu kanıtladı. Luffy, Dragon, Ace gibi tipler ailelerinden aldıkları miraslarla güçlendiklerinde bunu normal karşılıyorsak, bunu da normal karşılamak lazım.
 
detaylı spoiler gelmedi mi şu önemli olayı görseydik.
Sızıntıda Yamato'nun resmi vardı. Ama spoilerda Yamato hakkında bilgi yoktu. Yamato ile ilgilidir diyeceğim


AMA


Abi bu kız Lucci ve Sanji olayını gölgeds bırakacak daha ne yapabilir? Kral haki kullandı yonkouya kafa attı falan...
 
Sanji bundan çok daha kötü durumlarda kalmışken uyanmayan genleri, şimdi nasıl uyandı? Giydiği Baskın Kostümü ile bir alakası olmasın? Adam kendi ağzı ile kostümü giydiğinden beridir vücudunda bir tuhaflık olduğunu söylüyor, yani ortada ne gözyaşı ne de çekilmiş çile var. Burada aslında Judge'ı övmemiz lazım.
Bence King’in orada olması Lunaria genlerini uyandırdı.Telepati gibi birşey olabilir King’te rahatsız görünüyordu bunların dövüşüne bakıyordu.
 
Mütevazi yorumlamışsın son cümlende. Gözle görülür, namı kulakla duyulur, kapışsalar darbeleri temasla hissedilir, yakın dursalar gözlem hakiyle rahat sezilir derecede fark atar diyorum.
Açıkçası ölümüne bir mücadele olsaydı haki ile ssnjiy yime diğer kardeşlerini yenebilirdi 1vs1 de bana göre. Ancak eoey bir hasar alırdı. Şuan üstünlük kurarak yener. Ancak iyi bir haki sahibi düşman karşısında işlevsiz. Örneğin zoro enmayı kullanarak uzvunu kesebilir sanjinin. Yenileyebolecegini sanmıyorum. Veyahut luffy gear 4 veya ryou ile ard arda aynı bölgeye vursa da sanjinin yenilenmesinin olayı kalmıyor. Yani işin sonunda gene haki şart.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık