Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En güçlü dediğin o uyanışlı yumruklu saldırılardan sonra da Luffy kalktı mı? Kalktı. Kata zaten Apoo'dan üst seviye adam, o kadar olsun bir zahmet. Asıl mesele yarım gün boyunca dövmesine rağmen Luffy'i Kaido'nun tek saldırıda düşürdüğü hale getirememesi. Plot olması bu gerçeği değiştirmiyor.
Surata thunder bagua yemek boğaza kılıç yemek gibi bişey. Koskoca Oden bile o saldırıyla yıkılmış. Yamato kaç kere balyoz yedi ama ciddi hasar yokken buz zırhıyla korunduğu halde suratına gelen thunder bagua kan almış. Luffy’nin kendisi çatıda çok darbe aldı ama surata thunder bagua gelse yine bayılacakmış gibi konuştular başlangıçta.

Kata’nın mızrağı var ona karşılık. Vurduğunu indirir onunla. Sıradan darbelere karşılık da diğer saldırıları var.

Ayrıca luffy yarım gün dayak yiyip kalkmadı o kadar da değil. İlk round’da sadece luffy’i taklit ederek bile bayılttı hemen kata. Yarım saat bile sürmemiştir o.
Bayıldıktan sonra hemen kendine gelmesine laf edeceksen çatı dövüşünde de olmadı mı bu? Ragnarok’tan sonra Kaido “yine aynı önceki gibi oldu” dedi. Luffy 5-10 saniye sonra kalktı. Adadan aşağı düşünce de kendine gelmesi çok sürmedi. Boğulmuştu suyu kusunca kendine geldi.

Kata mızrakla kovaladı luffy kaçtı, mochi ve donut yemeyle iki taraf kendine geldi, boundman’da aldığı hasar azdı, luffy gündüz kaçtı gece döndü…
Süreyi uzatan çok şey oldu. 10 saat geçmiş olsa da o kadar dövüşmediler kesintisiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık