Aga Sanki böyleyse, İchiji falan da aynı güçte, dayanıklılıkta olmalı gen mantığından dolayı, bunlara aynı geni vermiyor mu Judge? Gen meselesini ortaya atıp onuda inanç ve irade kavramına dayatacak mı gerçekten sOda? Diğer bütün kardeşlerin mantıken bu ayarda olması lazım da biz mi göremedik anlamıyorum... Zaten seride şeytan meyvesi gibi fazlasıyla ucu açık ve harika şekilde kullanılabilecek bir güçlenme biçimi varken, neden durmadan yeni güçlenme stilleri görüyoruz? Biri gen alır, birinin soyundan ruhla güç geçer anlamıyorum gerçekten, ırk muhabbeti başından beri vardı serinin, King'in ırksal bi güce sahip olması kesinlikle seriye uygun mesela ama genel olarak yonkou tayfalarına baktığımızda Haki ustaları ve dehşet meyve güçleri görüyoruz. Neden bizim tayfada antin kuntin güçler var? Hani düşününce old Era daki hefiflerde ya çok güçlü meyvelere sahipti ya da fena hakileri vardı.
Karasakal, 3 amiral teması ondan sonra gelen amiraller falan derken meyvenin çook güçlü olduğunu gördük, animeye bile meyvelerle başladık. Meyvelerin şuan çöp olup olmadığını bile anlayamıyorum. Yamato meyvesinin gücüyle Kaido tanklıyor, doffynin kafesini kimse durduramıyor. Uyanış dediğimiz şeyin bile bi olayı yok ki tam olarak yani fena güzel bi fikir uygulamada da çok iyi ama güç olarak çok yetersiz. Her şey hakinin karşısında çoook yetersiz kalırken, gen muhabbeti onu da egale ediyor yemin ederim seri son zamanlarda çılgın atıyor. Bir mantık çerçevesi yok. Aga seriyi hızlandırmak istiyorsan böyle saçma power-up lar yerine şeytan meyvelerini seri başında kullandığın gibi asıl güç olarak kullanmaya devam edip, sanjiye bir meyve sallasaydın. Ulan ne suitmiş ne genmiş, haki muhabbetinden bile daha baydı beni ya. Herif uçuyor, görünmez oluyor, tüm kemiklerini iyileştiriyor, Queen'in kılıcı kırılıyor. Süpermen'de bile bu saydıklarımızın hepsi yok agaaa
Keşke şeytan meyveleri serinin en güçlü şeyi olsaydı, haki de o meyve kullanıcılarına sadece hasar verebilmek adına kullanılabilseydi.