Zaten mistik köpekti ya kanka, uyuyonuz mu kaç bölümdür?Yamatoya mistik köpek diyen kimdi adam geleceği görmüş
Zaten mistik köpekti ya kanka, uyuyonuz mu kaç bölümdür?Yamatoya mistik köpek diyen kimdi adam geleceği görmüş
Tam onarak yazdığın gibi söylemesem de ona yakın konuşanlardan biri benim. Sen kostümü giymeyeceğini gerçekten düşünüyor musun? Şimdi bundan sonra yazacaklarımı senin mantığınla yazıyorum.Dediniz ki "Sanji tayfasını korumak için kostümü giydi, gerekirse ailesinden gelen güçleri de kullanır. Kullanmasın da ölsün mü?"
Bölümde Queen, Sanji'yi yakalamış sıkarak pelte haline getirirken Sanji'den kostümü giymesini ve bu durumda onu serbest bırakacağını söylüyor, ama tayfası için her şeyi yapmaya hazır olan Sanji ölmek pahasına bunu kabul etmiyor.
Şimdi size mi inanalım, Sanji'nin yaptığına mı?
Komik komik ama roketin biri Sanji'ye vursaydıda dayanıklılığının seviyesini iyice görseydik.Queen tam troll çar ya.Kendine zarar veriyor birde tam komedi.
Benim düşüncem önemsiz. Önce dediniz ki tehlike yüzünden giymek zorunda kaldı. Aynısını Zoro da yapardı vs vs. Şimdi ise karakter ölmek pahasına da olsa kostümü giymeyeceğini söylüyor. E hani tehlike durumunda giymesinde bir sakınca yoktu. Şu an Sanji kostümü giymedi diye eleştirmeniz gerekirken, giymemesini mantığa oturtmaya çalışıyorsunuz. Düne kadar da giymesini oturtmaya çalışıyordunuz. Ortanız olsun da, düzgünce tartışalım.Tam onarak yazdığın gibi söylemesem de ona yakın konuşanlardan biri benim. Sen kostümü giymeyeceğini gerçekten düşünüyor musun? Şimdi bundan sonra yazacaklarımı senin mantığınla yazıyorum.
Öleceğini düşündüğünü nerden çıkardın? Öyle bir cümle kuruyor mu?
Kostümü bundan sonra giymeyeceğini nerden çıkardın? Öyle bir karar mı alıyor?
Yapmak zorunda olduğu şeylerle istediği şeyler birbirini tutmayabilir bu Sanji'yi karaktersiz yapmaz.
Zoro ayakkabı değiştirir gibi kılıç değiştirirken bir şey yok, Sanji gen uyandırıp ailesine trip atınca rererö Sanji biraz daha kendi çabalarıyla güçlenmeyi önemseyen, başkalarının yardımını kabul etmeyen bir tip, Zoro'ya nispeten. Zoro'ya X kılıcı verelim, Y ile değiş desen, eyvallah çekiyor.Ya o değilde bu Sanji nin kezban tavırları iyice deli etmeye başladı.Yok kıyafet giymem yok genlerimi uyandırmam yok canavar olmam.Zoro her power up a balıklama atlıyor senin zorun ne.
Komik komik ama roketin biri Sanji'ye vursaydıda dayanıklılığının seviyesini iyice görseydik.
Zoro eminönü dilencileri gibi Allah rızası için power up diye söylenip duruyor bizim deli oğlan yere 200 tl banknot düşürse eğilip almaya tenezzül etmiyor.Zoro 5 kruş düşürse 40 takla atıp alır onu.Zoro ayakkabı değiştirir gibi kılıç değiştirirken bir şey yok, Sanji gen uyandırıp ailesine trip atınca rererö Sanji biraz daha kendi çabalarıyla güçlenmeyi önemseyen, başkalarının yardımını kabul etmeyen bir tip, Zoro'ya nispeten. Zoro'ya X kılıcı verelim, Y ile değiş desen, eyvallah çekiyor.