Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ama bu konuda fimal içim merdiven olaxak denen 3 karakter var zaten. Vivi, Sabo ve Hancock. Robin'e gerek yok.

En en en fazla bir arcda yan kurgu olur. Kaçırılır ama 5 10 bölüme geri döner gibi gibi.
Eğer olay Vivi'ye dönerse küfürden ban yerim o daha kötü :) Umarım dediğiniz gibi olur ama Oda'nın editörlerinin yaptığı açıklamalar hiç hayra alamet olmadı bu zamana kadar. Haklı çıkmak istemem bu konuda.
 
Eğer olay Vivi'ye dönerse küfürden ban yerim o daha kötü :) Umarım dediğiniz gibi olur ama Oda'nın editörlerinin yaptığı açıklamalar hiç hayra alamet olmadı bu zamana kadar. Haklı çıkmak istemem bu konuda.
Neden ya Vivi'ye dönmesi güzel bence :D. Zaten Luffy'e son savaş için böyle bir hedef gerek. Bak Luffy bu adamlar 800 sene önce neler neler yapmışlar derlerse Luffy en fazla burnunu karıştırarak "pek anlamadım ama çok kötü adamlara benziyorlar hadi gidip dövelim" der


Ama arkadaşlarından birine zarar gelirse.



Öffff



Kutsal ejderler!! Sizi mahvedeceğim!!!
 
Queen, o kılıcı Kaido'ya vursa kılıç kırılmazdı. Sanji'nin sertliği korkunç ki daha b. haki ekli bile değil. Yetmezmiş gibi ölümcül bir hasarın iyileştiğini görüyoruz. Hasar vermek zor, verdiğin azıcık hasar da iyileşiyor zaten. Sanji, bambaşka bir şeye dönüştü. Tam bir canavar!
 
Zoro'ya hem Barto tarafından hem de Quenn tarafından ikinci adam dendi. Onu geçtim neredeyse her tayfada bu tema var. Roger ve Rayleigh Crocodile ve Daz Bones vs vs. Zaten bunu içten içe sen de biliyorsun ki geçici üyelik diye başka bir argümantuma sığınıyorsun dur oraya da geleceğiz.





Yahu bu Oden üzerinden varılan geçici üye meselesi aşırı ezbere bir yorum. Oden WB'nin geçici üyesi değildi. Roger'a da kiralık gitmesinin bir sebebi vardı, özel bir sebebi. Hayali dünyayı gezmek olan kız neden geçici olarak katılsın ki? Hayır böyle bir durum olduğunu hayal et sonraki düşmanlarda ikinci adamları Yamato mu alacak Zoro dururken? Almadı diyelim e ne anlamı kaldı karakterin güçlü olmasının?

Me


Meeeh o ankette Yamato 11. Sıradayken monster trio ilk 5'deydi. Davşan bile geçti Yamato'yu.
Uzun uzun açıklayacaktım ama seriyi yazan adam kadın düşmanı olunca insan kesin konuşamıyor. :/

Bu arada davşan ilk anketinde 11. Olmadı. :s
 
Kaido’nun kanabosunda bi çatlak vardı:


Sanjiye sol kol vurdu kılıcı kırıldı. Sağ kol vurdu gagası yamuldu. Bi de kaido vursun da kanabosundan kurtulsun luffy.
O kanabo'yu Luffy kıracaktır. Kanabo Kaido'nun gücünün simgesi gibi, manevi olarak da gücünü kırmayı temsil edebilir. Oda öyle kılıç, silah kırmayı da çok seviyor hem. Genelde yenilen birisi, kullandığı silahın yok olmasıyla yenildiği oluyor zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık