Anlamadım az açsan?Abilerinin vücudu gibi olmayacak mı?
Anlamadım az açsan?Abilerinin vücudu gibi olmayacak mı?
Katakuri vs İchiji diyor, aynı vücut onda da vardı diyor, Kata adama tek gözüyle baktı adam pert oldu diyor. Katakuri'ye pert olan vücut Kaidou'yu kesen kılıca karşı tereyağı diyor. Artık anlamışsındır herhalde yav.Anlamadım az açsan?
Kurgu işte yav... Bu nasıl mantık arkadaş Luffy'de denize düşüyor kendi hatası yüzüne denize düşerken biliyor mu Law tayfası tarafından kurtulacağını?sen genin uyanacağını bilmeden nasıl tüm kemiklerinin kırılmasına izin verebiirsin ki ?? inat ettin giymedin suiti hem kendini hem de herkesi tehlikeye attın, sanji'nin bu nevrotik halleri tayfanın yanında canlı bomba taşımasına eş değer bir şey. Ace, roger denilince aklını kaybediyodu bu da ailesinin konusu açılınca deliriyor. Ayrıca bu power up'a nasıl sevinebilirim ki ? sanji'nin kendisi nefret ediyor yani bilemiyorum oda ceza mı veriyor ödül mü belli değil.
Ichijide aynı vücut olduğundan şüpheliyim ben, orada hangi Germa olsa Queen kesin ikiye bölerdi onları. Sanjinin defansı bana Bigmomın defansını anımsattı ve oda daha delinemedi.Katakuri vs İchiji diyor, aynı vücut onda da vardı diyor, Kata adama tek gözüyle baktı adam pert oldu diyor. Katakuri'ye pert olan vücut Kaidou'yu kesen kılıca karşı tereyağı diyor. Artık anlamışsındır herhalde yav.
Sanji'nin kendisi "yoksa onların sahip olduğu gücü mü uyandırdım" diyor.Sanji'nin base hali zaten epey güçlü olduğundan kardeşlerine göre normaldir gen uyanışıyla fark yaratması.Ichijide aynı vücut olduğundan şüpheliyim ben, orada hangi Germa olsa Queen kesin ikiye bölerdi onları. Sanjinin defansı bana Bigmomın defansını anımsattı ve oda daha delinemedi.
Bence Rogerın Korsanları gelecek Ray Scopper felan sonra diyecekler denizcilere siz ne ayaksınız len diye.Savaş sonu herkes pertken cp0 millete atar yaparken shanks gelip siz hayırdır la benim yeğenlerimemi artizlik yapıyonuz kafanızı gözünüzü kırarım ha deyip dalacak ortaya
Sanji zaten dayanıklıydı, gen uyanışıyla daha bir üst seviye oldu. İyileşms ve dayanıklılık olarak kardeşlerinden kat kat daha üst seviyededir. Şuan hasar alabilir ama aldığı gibi iyileşir + hasar alması öncekine göre çok daha zor olacaktır. Bir nevi tayfanın Marco'su gibi oldu.Ichijide aynı vücut olduğundan şüpheliyim ben, orada hangi Germa olsa Queen kesin ikiye bölerdi onları. Sanjinin defansı bana Bigmomın defansını anımsattı ve oda daha delinemedi.
Reis shanksta roger korsanlarındanBence Rogerın Korsanları gelecek Ray Scopper felan sonra diyecekler denizcilere siz ne ayaksınız len diye.