Haklısın dostum. Bir Big Mom üç amirali de haşat eder diyeyim o zaman.Olsun, politik davranmak lazım. @Montana gibiler bu fırsatları kaçırmaz; yarın bize karşı kullanırlar.
Haklısın dostum. Bir Big Mom üç amirali de haşat eder diyeyim o zaman.Olsun, politik davranmak lazım. @Montana gibiler bu fırsatları kaçırmaz; yarın bize karşı kullanırlar.
Bu tamamen oda'nın suçu yanlız. Zoro'yla eşleşene kadar adama bir ağırlık katsaydı. Off Zoro, King'le eşleşti sağlam kayaya çarptı derdik. Ama Zoro'yla eşleştikten sonra sağlamlığını gördük. Eiichiro Oda, bir arcta önemli karakter sayısı ne kadar fazlaysa o kadar leş bir aktarım yapıyor.. her şeye sıra sıra ilerliyor, toplu bir aktarımı beceremiyor.King'in dövüşünü okuması çok keyifli gerçekten. O kadar hor gördüğünüz adam seriye renk kattı adeta. İşte beklediğimiz sağ kol havası bu.
Ben de King'in amiral alabileceğini düşünüyorum. :dHaklısın dostum. Bir Big Mom üç amirali de haşat eder diyeyim o zaman.
La millet seni bana karşı kışkırtıyor da sen de çok pervasızsın ayı inine çekiyolar seni bak.Anca delikanlı ayağına yatan rujlu hurdacı abileri sevsin o zaten. Hepsinin sonu Luffy'e hürmet etmekle bitecek. O zamanda sevsin sıkıyorsa.
Amiraller sağ kola yakın taraftarlar zaten Yonkolara değil benim gözümde. O yüzden King alsa şaşırmazdım .dBen de King'in amiral alabileceğini düşünüyorum. :d
Bence de sağ kollara daha yakınlar, ama amiral almasını beklemem ben. Bazılarının beklediği gibi tek de yemez tabii. :dAmiraller sağ kola yakın taraftarlar zaten Yonkolara değil benim gözümde. O yüzden King alsa şaşırmazdım .d
Ben de göremedim, yok dövme falan bence.Şu kingin dövmesini bir ben göremedim heralde, beni aydınlatacak bir arkadaş arıyorum
Yanlış sularda yüzüyorsun. Kid şuan senin, kaptanının dengine, racon kesiyor, sert kayaya toslama, uçuyorum derken, çarpıp çakılırsın.. King efendi.Anca delikanlı ayağına yatan rujlu hurdacı abileri sevsin o zaten. Hepsinin sonu Luffy'e hürmet etmekle bitecek. O zamanda sevsin sıkıyorsa.
Burası kurtlar sofrası herkes birbirine düşebilir. Karşıt lobilerdeyiz maalesef reis yerimi unutamam. Seni çektikleri yere de dikkat et derim.La millet seni bana karşı kışkırtıyor da sen de çok pervasızsın ayı inine çekiyolar seni bak.