Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaku'ya kim dahi demiş ? Daz Bones ne zaman ilah olmuş yahu ? Değişik değişik şeyler okumaya başladım bölüm çıktığından beri. Zoro ne zaman yavaş bir karakter oldu ki King hızlı bir karakter olarak gözüksün bize ? Biraz objektif olan biri King'in it gibi hızlı olduğunu görebilir. Herife çizilen efektler/sahneler ortada. Adam mermi gibi akıyor. Hani göremediysen bizim "büyüteç"i veriyim bir daha bak ahahaha.
O yüzden Pica yc3 falan ediyordu.Kaku Jyabra'ya kıyasla çok daha önde bir adamdı falan değil mi hocam :D Kandırmaya gerek yok herhalde birbirimizi.Zoro yavaş diyen yok,aksine hızlı diyenlerdenim ben.Objektif olmaktan bahsedersek az biraz objektif olan birisi de King'in oldukça sıradan bir tepki hızına sahip olup,hareket hızında hızlı sayılabilen bir adam olduğunu söyleyebilir.Hatta bunun da ötesinde objektif olan birisi çok daha önceden "hız önemsiz ya demişken" Zoro'nun zorlandığı durumda hız sanki bir anda değerlenmiş gibi davranmaktan da vazgeçebilir ha üstad ne dersin ? Büyüteçi örnek verme sebebim ise görememek ile alakalı değildi zaten,olan karakteri gözünde büyüterek yorumlamaktan ibaretti.
 
Gelmese bizi çok saçma galibiyetler bekliyor gibi.
Onigashima uçuyor, indirilmeden kimsenin geleceğini de sanmam. Momo Kaido'yu ısırdığından artık Wano'da her şey olabilir.
İki yonkou aynı anda düşecekse Oda bunun çok zorlu olduğunu hissettirmeli yoksa yonkou seviyesi tamamen boş olur. Big Mom'ın da Kaido gibi daha ciddi bir yenilgi almasını tercih ederdim. Big Mom'ın yenilmesi gerekiyorsa bunu sadece Kid ve Law yapsın istemem. Eğer Shanks ayarında birisi yardıma gelmeyecekse ve Big Mom yenilecekse bunu da Luffy'nin desteğiyle yapsınlar isterdim. Zoro hareket edemezken minklerin ilacı sayesinde şuan King ile kapışıyor. Luffy de Kaido'yu yendikten sonra Zoro gibi minklerin ilacıyla kendine tekrar gelirse savaşa yonkou seviyesinde birisi desteğe gelmiş gibi varsayıp diğerlerinin de desteğiyle Big Mom'ı da bir şekilde aradan çıkarabilirler belki.. Aksi durumda yine Big Mom'ı denize düşürerek falan bu savaşı kazanırlarsa yonkou seviyesi tam balon olur.
Bunda çok haklısın. Wano, mantıksızlık girdabına takıldığı için Marco'nun da tescillemesiyle şunu söyleyebilirim sadece. Bu arc yeni neslin yükselişine ön ayak olacak. Sonuçtan memnun kalmayız %90 ama hikaye gereği bu lazım Oda'ya :dd.d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık