Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'ye saçma sapan bir flashback çizmek dışında başka seçenek bırakmadı kendisine yok Oda ama ts, 2010 gibi yaşandı galiba. Dünya çok değişti. Şimdi çizerse çok fazla duyar yer. Bu yüzden de çizemez. Keşke çizse ama para kaybeder.
Açıkçası sanjiden şuan hyogoronun kullandığı iten hakiyi bekliyorum hem tekmeleri hemde süiti ile çok uyumlu ve yıkıcı bir etki bırakabilir.
 
Biraz daha bekleyelim tüm sorulara cevap bulacaz sanırım.

Ne desek boş dediğin gibi altı dolmamış şeyler var.

Zoro kendine kılıçustayım diyor mesela.

King ne diyor belli değil xd
Zoro kılıç ustası çünkü kılıç teknikleriyle savaşan, gücünü kılıçtan alan biri.
King'e baktığında ırkı farklı, ateş gücü olan, zoan meyve sahibi biri. Adam da belli etti zaten o formlarda savaşmadığını az çok.
Dediğin gibi bu dövüşte görürüz bir şeyler.
 
Ben Zoro'nun bu dövüşü kazanabileceğini sanmıyorum. Sağlam olsa belki şans verirdim, ama bu haliyle sanmıyorum galip geleceğini. En iyi ihtimalle ikisi birlikte düşer. Bu konuda Jack'i ölçü almayın, onun suyu ciddi anlamda ısınmıştı, yani devrilmesi elzemdi, artı çatıda sağlam dayak yemişti.
Luffy iki adrenalinle İmpel down ve Marineford atlattı. İlacın etkisi geçene kadar çatıdaki dövüşten kaynaklı bir zayıflık göstermeyecek Oda, mantıksız dursa da öyle bir şey bekleme bence. Sanji ile Zoro'nun bu savaşları kendi başlarına kazanması elzem. Doflamingo karşısında böcek gibi ezilen Law şuan Kid ile beraber Big Mom'ı durdurmaya çalışıyor. Takipçilere sorsak Luffy kaybetmeli, Zoro ve Sanji kaybetmeli, Law ve Kid kaybetmeli yani mantıken herkes daha zayıf gibi duruyor ve kaybetmeli ama öyle ilerlemiyor seri. Şuan en garanti kazanacaklar Zoro ve Sanji bence...
 
Güzel nokta kesinlikle, ama Luffy saldırılarına kral haki eklemeyi yeni öğrenmedi. Dof dövüşü ve Kata dövüşü var öncesinde Luffy için. Zoro içinse böyle emsal dövüşler yok.
Zoro'nun şuan King'e karşı vereceği mücadele Dof/Kata vs Luffy skalalarında gerçekleşecektir yani.

Luffy'nin şuan göstereceği seviye: silahlanma hakisinin ileri kullanımının emisyon denilen temassız vuruş olması misali, kral hakinin ileri kullanımı olacaktır. Zoro vs King'de beklenilenden çok farklı yani.
Bakalım görelim ne olacak umarım wano daha fazla uzamaz da çok beklemeyiz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık