Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026: Tennozan (Dönüm Noktası)

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle yorumlara bir göz gezdirdim, birçoğumuz ivmeden pek haz etmiyor gibiyiz. Ancak burası Wano ve One Piece Oda'nın siyasi bir metni bence. Yeni Marineford'a o martıyı McDonalds amblemi gibi yapmasının bir sebebi olabilir. Bu yüzden Luffy'nin nihai formuna burada ulaşabiliyor olması bence Oda'nın verdiği açık bir sinyal. Adam bir Wanolu'ya (Zori) 4 major karakteri, iki Yonkou saldırısından kurtarttı. Sanji genleri ortaya çıktı, Zoro'da esrarengiz kılıçlar, belki kralın hakisi ilk kez burada çıktı. (Asura olayını şimdilik göz önüne almadım.)

Japonya'dayız hanımlar beyler. Ve bence daha burada bitmedi, dahası geliyor. Usopp hâlen açıkta...
 
Herkesin söylediklerini söylemek istemiyorum ama bu bölüm gerçekten de pek çok sebepten ötürü çok kötüydü. Hatta tekrar okumaya çalışınca içim daraldı, o derece. Mantıksız ve beklenildiği gibi olmadığı için Luffy fanı olmamın bile bir etkisi olmadı çünkü hayal kırıklığı yaşadım. Göğün yarılma sahnesi çok özensiz ve lüzumsuzdu. Napalım? 6 yıllık bağımı ve ileriye yönelik beklentilerimi boş kılmamak için gömmeye değil, mümkün mertebede zevk almaya çalışmaya devam edeceğim.

Peki olumlu şeylerden konuşalım desem, tek bir tane bile olup olmadığını sormak gerekir. Ee, zaten tek bir tane vardı:
 
Luffy ve Kaido'nun haki çarpışmasını küçük panele çizmek nedir? Ayrıntıları doğru düzgün belli olmuyor çizimin. Ayrıca bölümün son sahnesi bu olmalıydı. Zoro'nun Ashurası'nda da yaptı aynı hatayı. Bu adam yıllarca beklenen panelleri niye harcıyor yav :/
 
Okuduktan sonra tam da bunu yazmaya gelmiştim. Lan bu ne böyle? Ana karakterin en önemli anlarından birisini köşeye sıkıştırıp Momo veledine hayvan gibi panel çizmek de neyin kafası? Luffy'yi bu arc'ta öldürüp bunu mu ana karakter yapacak anlamadım ki.
Bu bölüm genel olarak bazı çizimler çok özensizdi. Sonraki bölümlerde daha hype sahneler mi olacak acaba diyorum o yüzden mi özensiz çizdi acaba.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık