Daha kaidodan uyanmış zoan becerileri görecez.
Peros şansölye ayrıca. Şansölyelik hemen hemen tüm devletlerde 1. Ya da 2. Adam demek oluyor.tatlı komutanı hiyerarşi olarak şeker bakanının bir üstü.
Peros şeker bakanı, Cracker tatlı komutanı. Otomatik olarak üstü oluyor.
Big Mom Pirates
The Big Mom Pirates are an extremely infamous and powerful pirate crew led by their captain, Charlotte Linlin, better known as "Big Mom", formerly one of the Four Emperors. They are in control of the powerful nation of Totto Land, with their captain ruling it as its queen and their base of...onepiece.fandom.com
Daha kolay mı yendiler ? Sjsjsmsm aynı mangayı okuyoruz daha ? Who's who yanındaki adamlarla dalıyordu. Shigan yaptı kendi parmağı kırıldı. Jimbei bir koydu amel defteri kapandıNeyini satıyorum?
Katakuri > King
Smoothie > Queen
Cracker > Jack
Perospero > Who's Who (Hatta öyle ki YC4 neredeyse Canavar Korsanları'nın YC3'üne eşit)
... diyorum.
Sulong'un da çok güçlü bir şey olduğunu yeni öğrenmedik. Çöp Carrot bile Sulong halinde ne seviyelere çıkıyor.
Tabii: Jack ve Perospero
Böyle düz mantık baktığınız için hep yanılıyorsunuz. Perospero yetenek olarak önde bir adam, illa ki fiziki olarak güçlü olmasına gerek yok ki ayriyeten fiziğine göre çok dayanıklı. Who's Who dediğin adam X Drake hariç en güçlü uçan altılı büyük ihtimal ile. Bu adamı Jack'in kolayca yenebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Ama bu adamı Jinbe kılçık gibi ayırdı kaç bölüm önce. Sinirlendiği anda adamın canına okudu. Bak kimse bu dövüşün ilk sonlanmasını beklemiyordu, ama Jinbe hayvan gibi içinden geçti. Lamı cimi yok.Neyini satıyorum?
Katakuri > King
Smoothie > Queen
Cracker > Jack
Perospero > Who's Who (Hatta öyle ki YC4 neredeyse Canavar Korsanları'nın YC3'üne eşit)
... diyorum.
Sulong'un da çok güçlü bir şey olduğunu yeni öğrenmedik. Çöp Carrot bile Sulong halinde ne seviyelere çıkıyor.
Tabii: Jack ve Perospero
Smoothie'den yüksek etkili bir çamaşır makinesi olur anca.Bu bölümden benim anladığım Smoothie Oueen ve kingden güçlü olabilir.
Olabilir. Fukurokuju, Orochi kınlarla karşılaştığında Orochi'ye ''bugün bir kez öldüğünüzü bilmiyorlar'' demişti ve sonrasında 6 kın da kafasını kesmişti Orochi'nin. 2 canı mı kaldı şimdi bu mantıklaİşte 9 kafası var ya 9 canı var diyebiliriz hawkins gibi. Onların hepsinin harcanması gerekiyor sanırım. Çakma Lord Voldemort, Tom Riddle