Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir. Fukurokuju, Orochi kınlarla karşılaştığında Orochi'ye ''bugün bir kez öldüğünüzü bilmiyorlar'' demişti ve sonrasında 6 kın da kafasını kesmişti Orochi'nin. 2 canı mı kaldı şimdi bu mantıkla :) :)
Bu arada Harry Potter serisine dair spoiler yedim sanırım ama önemli değil. En son Twilight'da oynayan abinin oynadığı filmi izlemiştim 7-8 sene evvel.
8 kafası da olabilir tam hatırlamıyorum, mitolojilerdeki değişik sayılar işte. 1 canı da kalmış olabilir. Spoiler için kusura bakma, tam spoiler sayılmaz zaten. bu arada Harry Potterı izlemeyen okumayan kalmış mıydı bu dünyada
 
Kaido daha yeni ısınmaya başlıyor, BM bile ne diyor bu değişik dediyse,Hala Luffy'nin Kaido karşısında şansı yoktur. Tahminen gelecek bölüm 1 2 panel Luffy atar yapar, sonrasında Kral'ın sopasını yer kafasına
Acaba Koca ana başını kaldırıp göğe bakmış mıdır ki? Baksaydı böyle konuşmazdı bence, zoronun atağındaki gibi Kaidoyu uyarırdı.
 
Normal şartlarda Yk2'nin Yk3'ten güçlü olması lazım zaten ama Cracker meyvesi itibariyle uğraştırıcı bir adam. Yani Smoothie Cracker'den güçlü olsa bile yüksek zorlukta ancak aradan çıkarır bu adamı. Misal Moria Jimbe'den çok güçlü olsaydı dahi Jinbe'yi yenemezdi gibi düşün. Yeteneği sakat adamın.
Smoothie su tabanlı saldırılar atabiliyor.Cracker'ın ise bisküvileri suya karşı hassas zaten.Ters eşleşme durumu var muhtemelen.
 
Bu arada kılıççılar ince detayı nasıl görüp itiraz etmemiş bu bulut işine. :ehe:
O bulutlar Kaido'dan kaynaklıymış sanırım yani hemen yakın tepelerinde. Gök yüzünde değiller.
 
Dostum, size ne anlatsam boşa boşver. Aynen yeri gelince 12 saat dövüşen adam ölümün kıyısına geldi. Ölümcül darbeler aldılar. İyileşme falan yok sakat şekilde dövüştüler ikisi de yüzde 10'undaydı.
Dövüş başlangıcı ikiside bandajlı kafaları bu adamlar hobi olarak onu takmıyor. Demekki o kadar da iyi durumda değiller.Ölümüne dayak yedikten sonra biraz iyileşip dövüşüyorlar Peros onlara nazaran sapasağlam. Bu bile tek başına Peros'un Jack seviyesi olmadığı için yeterli ama kabul edeyim beklediğimden biraz daha güçlü çıktı. Bir de bu kadar kızma :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık