Yav Wb'yi çok severim de adamın bedenine denizci erleri kılıç takmış, üzerinde sallanıyordu Kaido bence yanlış gömülüyor.momo'nun wb'yi ısırmaya çalıştığını düşünüyorum da.. nereden nereye be :d
Momo savunmuyorum ama Momo adına bir sürü mucize oldu. Çocuk Kaido'nun meyvesine sahip. Gerekli hırsa sahip. Kaido tüm her şeyi mahvetmiş. Anasını babasını öldürmüş. Sonrasında mucizevi bir şekilde yaş alıyor büyüyor. Bildiğin Kaido'nun Ejderi ile eş boyutta bir Ejder oluyor. Onun özelliklerinin hepsine sahip. Keşke zırhı hiç aşılmasaydı şu ana kadar ona rağmen Momo'nun dişleriyle aşabilmesi yine de mantıklı olurdu. Ama şu durumda herkes az çok zırhını aşmışken Momo'nun öyle bir yetenekle o formda aşamaması sıkıntı olurdu. Ki baya baya gazı da alıyor. Kaido ama ağır hasar almış gibi tepki veriyonuz.yılların alpamisini momo savunacak duruma getirdin ya, alacağın olsun oda :d
Bi süre sulong açtığı halde inu yeniliyordu. Yerde kötü durumdaydı. Onu kastettim. Sulong kullanmadığı halde 12 saat tutan biriydi bu.12 saat dövüştüğünde sulong açtılar mı? Benim bildiğim açmadılar, açsalar idi Jack zaten baş edemezdi. Yani Oda bence mesajı vermiş, benim fikrim bu yönde.
Hacım, Peros da dövüyor Neko'yu zaten. Onun 12 saat tutmayacağını nereden çıkardın? Sulong formlarının karşısında Jack'in şansı yok. Oda bunu gösterdi işte bize.Bi süre sulong açtığı halde inu yeniliyordu. Yerde kötü durumdaydı. Onu kastettim. Sulong kullanmadığı halde 12 saat tutan biriydi bu.
Ben öyle demiyorum. Jack'i rahat yenemez diyorum. Kedi ve köpeğin sulongları Jinbe'yi rahat tokatlar.Adam çıplak elle, Sakazuki'nin magmasını avuçluyor. Big Mom'ın Napoleon'unu blokluyor, Gemiden dışarıya fırlatıyor. Who's Who vuruyor kendi dayak yiyor bir de 600 bellye merdiven dayamış korsan.. Fullbeden koka yapabiliyor. Gecko Moriah'ı yamultuyor.. Ace ile denk savaşıyor adamda harika cv var hala elit komutan etmez diyen mi var ? Çok ilginç.