Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peros da meyvesiyle şelaleyi aşıp adaya varıyordu. Yani bariz güç kaybı yaşıyor. O da handikap sayılmalı. ✍
 
momo'nun wb'yi ısırmaya çalıştığını düşünüyorum da.. nereden nereye be :d
Yav Wb'yi çok severim de adamın bedenine denizci erleri kılıç takmış, üzerinde sallanıyordu Kaido bence yanlış gömülüyor.

O kadar adam darbe vuruyor hala sapa sağlam duruyor önemli olan bu hani sinek ısırır misali.. Chopper, Queene vurmuştu kan falan çıktı ağzından lan dedik bu Chopper neymiş bir bölüm geçti saldırıların hasar vermiyor diye dalga geçiyordu. Zoro dışında Kaido'ya kimse bir şey yapamadı o kadar komutan ayarı kın anca eski yarayı kanattı. Kaido şuan süper iş çıkardı arc'ta bence hakkını yiyoruz.

(Momo > Gear 4) yorumuna da bir parantez açayım, Şimdi keskin şeylerin darbeleri daha belirgin oluyor Şimdi kınlar çizdi, etti Kaido'yu ama Luffy gear 3, 4le döverken ne kadar etki etti anlaşılmıyor kılıç değil, sivir diş değil üstünde iz bırakmıyor yani.
 
yılların alpamisini momo savunacak duruma getirdin ya, alacağın olsun oda :d
Momo savunmuyorum ama Momo adına bir sürü mucize oldu. Çocuk Kaido'nun meyvesine sahip. Gerekli hırsa sahip. Kaido tüm her şeyi mahvetmiş. Anasını babasını öldürmüş. Sonrasında mucizevi bir şekilde yaş alıyor büyüyor. Bildiğin Kaido'nun Ejderi ile eş boyutta bir Ejder oluyor. Onun özelliklerinin hepsine sahip. Keşke zırhı hiç aşılmasaydı şu ana kadar ona rağmen Momo'nun dişleriyle aşabilmesi yine de mantıklı olurdu. Ama şu durumda herkes az çok zırhını aşmışken Momo'nun öyle bir yetenekle o formda aşamaması sıkıntı olurdu. Ki baya baya gazı da alıyor. Kaido ama ağır hasar almış gibi tepki veriyonuz.

Çocuk 100 metrelik Ejder olmuş. Ejder Ejderin pulunu aşar. Kaido savunması pulundan geliyor kendini korumak için koka bassa üstüne farklı olabilirdi. Adam hiç koka kullanmadı üstünde galiba.
 
12 saat dövüştüğünde sulong açtılar mı? Benim bildiğim açmadılar, açsalar idi Jack zaten baş edemezdi. Yani Oda bence mesajı vermiş, benim fikrim bu yönde.
Bi süre sulong açtığı halde inu yeniliyordu. Yerde kötü durumdaydı. Onu kastettim. Sulong kullanmadığı halde 12 saat tutan biriydi bu.
 
Bi süre sulong açtığı halde inu yeniliyordu. Yerde kötü durumdaydı. Onu kastettim. Sulong kullanmadığı halde 12 saat tutan biriydi bu.
Hacım, Peros da dövüyor Neko'yu zaten. Onun 12 saat tutmayacağını nereden çıkardın? Sulong formlarının karşısında Jack'in şansı yok. Oda bunu gösterdi işte bize.
 
Adam çıplak elle, Sakazuki'nin magmasını avuçluyor. Big Mom'ın Napoleon'unu blokluyor, Gemiden dışarıya fırlatıyor. Who's Who vuruyor kendi dayak yiyor bir de 600 bellye merdiven dayamış korsan.. Fullbeden koka yapabiliyor. Gecko Moriah'ı yamultuyor.. Ace ile denk savaşıyor adamda harika cv var hala elit komutan etmez diyen mi var ? Çok ilginç.
Ben öyle demiyorum. Jack'i rahat yenemez diyorum. Kedi ve köpeğin sulongları Jinbe'yi rahat tokatlar.
 
Jack en son ağır yaralı halde değilmiydi o halde Peros ile denk olması normal değil mi. İyileştimi bu adam.
 
Bölümde güzel şeyler yok muydu? Vardı.

Bir de her ne kadar sulong muhabbeti olmasa Perospero, Nekomamushi'yi rahat yenermiş diye düşünmeye başlasam da sonunda Pedro'nun intikamı alındı ve profilimdeki yazıyı değiştirdim. Işıklar içinde uyu yüce gönüllü terörist.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık