Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir şey olursa rezalet olur. Ben dövüşü King'i tam gücüyle görmek açısından istiyorum sense Zoro'yu görme açısından. İkimiz içinde hüsran olur yani. Günün sonunda mecburen Zoro kazanacak ama iyi tarafta olduğu için kazanacak, o seviyede olduğu için değil. Muhtemelen dövüş içinde gelişme mevzusu devreye girecek ve taraflı bir dövüş okuyacağız. Benim görüşüm bu yönde.
Serideki dövüşlerin %99'u böyle zaten. Bu Zoro'ya has bir şey değil ki. İyi kötüyü yener ve dövüş içinde güçlenir. Sen dövüş içinde güçlenme olayına taraflı dövüş mü diyorsun ? Ray demedi mi haki sıkı dövüşlerde güçlenir, çiçek açar diye ?

Zoro bu zamana kadar yendiği adamın gücünün altında bir performans sergilemedi Luffy'nin aksine. Güç konusunda Zoro'ya laf ettirmem. Seride hayali güçle doğrudan bağlantılı olan tek karakter Zoro çünkü. King her türlü yenilecek. Benim merak ettiğim şey Zoro'nun King dövüşünden sonraki durumu ve Kaido'ya dalıp dalmayacağı. Umarım güzel bir dövüş olur. King'i severim. Zoro'nun da uzun süredir sağlam bir dövüşünü görmedik. Son bölümler dövüş görme konusundaki umutlarımızın içine etse de belki Zoro dövüşü diye adam gibi bir şey çizer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık