Adet farketmez gibi şu an. Üst üste yan yana koyar yine yener.Luffy kaç tane zoro alır şuanda? 5? 5ten fazla?
Adet farketmez gibi şu an. Üst üste yan yana koyar yine yener.Luffy kaç tane zoro alır şuanda? 5? 5ten fazla?
Nasıl ne alaka? Sonuçta önemli olan kendi içinde mantık kurabiliyor mu bu. Dokunamayacapı adam ekledi ama ona da bir zayıflık verdi.Ne alaka dokunamayacağı adamı çıkarmasaydı o zaman karşısına sanki seriyi yazan başkasıymış gibi kendi yazıp kendi saçmalıyor işte, şimdi de aynı şey oluyor ben onu anlatmaya çalışıyorum 3 damla kanı sindiren bkaidonun dayak yemesini de çok rahat sindirir.
5 taneyi meyvesiz haliyle alır.Luffy kaç tane zoro alır şuanda? 5? 5ten fazla?
Yamato orada tanık olmak için var bu bölümlük. Birinin aha gök yarıldı demesi lazım. xdAcaba yamato safozum napıyor? kesin boş boş sinemada gibi bakıyor? gerçi o yapacağını yaptı aslanım benim?
Bölümde hem peros hem jack yenilmiş yazıktır günahtır adamlardan kalite akıyordu
3 elinede emmayı ver yine 5-6 taneyi hakisi ile bayıltır, 10-15 taneyide döver .( Karnı aç iken)Luffy kaç tane zoro alır şuanda? 5? 5ten fazla?