Silinmiş Üye
anlaşılan o ki, bu bölümle beraber naruto v2 okuyacağız. one piece bitmiştir.
seni alıntılasam da seni kastederek söylemedim yanlış anlaşılma için kusura bakma genel olarak ortaya söyledim burada ağlayan çok Luffy Kaido dövüyor diyeBen ne zaman kaidoya vurmasına ağlamışım ?
Ne alaka dokunamayacağı adamı çıkarmasaydı o zaman karşısına sanki seriyi yazan başkasıymış gibi kendi yazıp kendi saçmalıyor işte, şimdi de aynı şey oluyor ben onu anlatmaya çalışıyorum 3 damla kanı sindiren bkaidonun dayak yemesini de çok rahat sindirir.Ama bu söylediğin örneklerin hepsinde ezici üstünlüğün sebepleri vardı. Luffy'nin dokunamaması. O da bir şekildd çözüme kavuşturuldu. Ha Croco'nun hatta Moriah'ın 2 sene önceki Luffy'r yenilmesi saçma shici bu adamlar amaçlaro yonkou dengelemek. Ama bu o zaman için değil sonradan ortaya çıkan bir şey. Muhtemelen Oda'nın seriyi uzatması ve neticede başta düşündüğünün değişimiyle alakalı.
Luffy Kaido mu dövüyormuş ? Uçmayın bu kadar.Daha Kaido çatı üçlüsünü yatalak bırakacak, Marco gelip iyileştirecek ohoo..seni alıntılasam da seni kastederek söylemedim yanlış anlaşılma için kusura bakma genel olarak ortaya söyledim burada ağlayan çok Luffy Kaido dövüyor diye ağlayan çok
yatalak işleri bitti kaido sağlam dayak yiyecekLuffy Kaido mu dövüyormuş ? Uçmayın bu kadar.Daha Kaido çatı üçlüsünü yatalak bırakacak, Marco gelip iyileştirecek ohoo..
En son 8'di kanka.Luffy kaç tane zoro alır şuanda? 5? 5ten fazla?
Bu adamla da az alay edilmiyor yalnız şamar oğlana döndü diyen insanlarda vardı benim gördüğüm kadarıyla. Ben aşırı abartanlardan değilim ama iyi karakter hakkını vermek lazım bir King etmese de gözümde.Küçük Emrah gibi bakıyor işte, bu sahnenin bir öncesi sahnede de terliyor zaten Inu tutup atmadan önce. Bu adamı çok fazla abarttınız tanıtıldığından beri, Sakazuki Yonko dengi görenlerle milletin geçmediği alay yok. Ama bu Jack'i bıraksak korsan kral yapacaktınız yav.