Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

anlaşılan o ki, bu bölümle beraber naruto v2 okuyacağız. one piece bitmiştir.
 
Ama bu söylediğin örneklerin hepsinde ezici üstünlüğün sebepleri vardı. Luffy'nin dokunamaması. O da bir şekildd çözüme kavuşturuldu. Ha Croco'nun hatta Moriah'ın 2 sene önceki Luffy'r yenilmesi saçma shici bu adamlar amaçlaro yonkou dengelemek. Ama bu o zaman için değil sonradan ortaya çıkan bir şey. Muhtemelen Oda'nın seriyi uzatması ve neticede başta düşündüğünün değişimiyle alakalı.
Ne alaka dokunamayacağı adamı çıkarmasaydı o zaman karşısına sanki seriyi yazan başkasıymış gibi kendi yazıp kendi saçmalıyor işte, şimdi de aynı şey oluyor ben onu anlatmaya çalışıyorum 3 damla kanı sindiren bkaidonun dayak yemesini de çok rahat sindirir.
 
seni alıntılasam da seni kastederek söylemedim yanlış anlaşılma için kusura bakma genel olarak ortaya söyledim burada ağlayan çok Luffy Kaido dövüyor diye ağlayan çok
Luffy Kaido mu dövüyormuş ? Uçmayın bu kadar.Daha Kaido çatı üçlüsünü yatalak bırakacak, Marco gelip iyileştirecek ohoo..
 
Luffy, zaman atlamasindan sonra her arcta en az o arcın bossu seviyesine çıktığı yada o seviyede olduğu gösterildi. Sadece Big Mom'ın adası farklı gösterildi. Onda da Kata ile karşılaştırdı. Arc bossu o oldu. Onun seviyesine çıktı yada aştı. Full tayfa o adaya macera amaçlı veya başka amaçla gitse Big Mom'a da yürürdü. Oda artık Luffy'nin karakter güçlendirmesini bu şekilde ilerletiyor.

Hea buna rağmen Kaidou seviyesine çıkacak Luffy, yarın öbür gün Akainu'ya karşı zorlanirsa da şaşırmam.

Son olarak da şunu diyebilirim; Wano'da olayların geldiği seviyeye bakılırsa 3. perde çok daha farklı olaylara gebe duruyor. Ne olacak ne çıkacak bunu zamanla görecez.
 
Küçük Emrah gibi bakıyor işte, bu sahnenin bir öncesi sahnede de terliyor zaten Inu tutup atmadan önce. Bu adamı çok fazla abarttınız tanıtıldığından beri, Sakazuki Yonko dengi görenlerle milletin geçmediği alay yok. Ama bu Jack'i bıraksak korsan kral yapacaktınız yav.
Bu adamla da az alay edilmiyor yalnız şamar oğlana döndü diyen insanlarda vardı benim gördüğüm kadarıyla. Ben aşırı abartanlardan değilim ama iyi karakter hakkını vermek lazım bir King etmese de gözümde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık