Yakalamak gibi niyeti en başından beri yoktu ki. Babasıyla kanka çıkarsa şaşırmam...Bu bölümle, Fujitora'nın denizci üstüne tekrar ayak basması imkansız bir hal aldı geçmiş olsun. Köyüne yavaştan geri uğurlayın
Yakalamak gibi niyeti en başından beri yoktu ki. Babasıyla kanka çıkarsa şaşırmam...Bu bölümle, Fujitora'nın denizci üstüne tekrar ayak basması imkansız bir hal aldı geçmiş olsun. Köyüne yavaştan geri uğurlayın
Kacıncı raund bu 5 oldu mu ? Bir zahmet artık göstersin bir şeyler habire haki doldur boşalt yapıyor...Ne yavaşı (ufak) ne Amiral'i? Adam freni patlamış Kamyon gibi önüne çıkanı eze eze gidiyor.
Şu an için bence de yener.Luffy yine tayfayı tek alır.( Yamato dahil.)
Şu gerçekse bugün korsanfanda kıyamet kopar.Little Spoiler, more soon.
Kabullenmek zor senin için biliyorum ama bazen mert olman gerekiyor. Oda bu gök yarılma olayını başından beri güç göstergesi olarak kullanıyor zaten, seviye belirtiyor, sembolik...Luffy yonkou level değil. O seviyede kral haki kullanabiliyor sadece. Yonkouların hakisi yüksek olduğu için hava yarılıyor. Yonkou demek canavarımsı fiziksel güç falan da demek. Luffy ile yamato da tokuştursa belki havayı yarabilirler. Luffy gene kaidodan tek yer.
Çöp seviyesindeAbovvv sen ne diyorsun yaaa ? @RedTeroR ve @Densetsu no Samurai ölü taklidi yapmaya başlayın hafiften.. Ben Luffy, Roger, Newgate; Big Mom, Kaido; Shanks, Newgate'in yaptığı gök yarma olayını Luffy, Shanks veya Teach ile yapar diyordum şimdiden yapmış gerçekten çok ayrı seviyede kral ya