Üye silindi 7459
Eiichiro Oda'nın o kral hakisinin saldırıya eklenip taşma olayına bir efekt bulması gerekiyor cidden. Ne bilim mor olsun sarı olsun da siyah olmasın çok karışıyo valla
Dressrosa sanji bile crocodan sağlamdır. Ondan beter duruma düşer net bir şekilde
Serinin ana karakteri olan crocodile sürekli gelişiyor ama 3 arc sonra yc2 olan sanji dressrosada güçsüz muydu sence?
Biz hakisi taşıyor dediğimizde, hakisini kontrol bile edemiyor ne kadar ezik diyenler şimdi haki akışına tav oluyorlar xDLan biz taşıyor dediğimizde ne abarttınız diye bunun kavgasını yapmadı mı bunlar ?
Ben senden iyi biliyorum Croc’un seviyesini merak etme sana anlatmam orası ayrı kendin bul seviyesini.Yahu önemsemiyorum bu yorumları yoksa cevap verirdim. Adam troll olsa bile cevap verirdim ama böyle düşünüyor belli ki üzüldüm onun adına, dediğim gibi yazmam boşa olur.
Onu geç sen de bu tarz hayal alemine daldın. Yok 5 dk yok 30 dk vb.
Uyan uyan ID'ye geldik, kal sabah oldu be MW.
Ortak olalım diyen Koffy ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık'' diyen Croc ama Dof dövüyor. Dediğim gibi uyan bence, sonra ileride Kaido adı duymuş Koffy gibi rengin morarır dikkat et.
Uçmuşlar, haterlik kör etmiş gözlerini ne denir? Onu geç MF de adamın karşısına çıktığı adamlar kimler az baksınlar. Bu adam MF'ye tek başına geldi ya, Shichiler arkasına Denizcileri almış, WB korsanları ittifaklarıyla doluşmuş vb. Adam 2 hatta Shichileri de sayarsan 3 organizasyon ile uğraştı, yapmak istediği her şeyi yaptı. Hayal görmek güzel geliyor bazılarına...
Sanki cebinden veriyor gibi düşünyorsun manga bu sonuçta ....Bırak aksın . Meyvenin hiç mi avantajı yok.Napsın adam g4 açınca delik testi misali haki akıtıyor, böyle böyle hakisi bitmez bari.
Hele ki Zoro yapsa direk: Peygamber.Şu kızın yaptıklarını Kid yapsa şuan Luffyden güçlü diyordu forumun %90i. Marco falan yapmış olsa amiral ilan ediliyordu. Kız baya baya baya sağlam
Hele ki Zoro yapsa direk: Peygamber.