Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 7459

Eiichiro Oda'nın o kral hakisinin saldırıya eklenip taşma olayına bir efekt bulması gerekiyor cidden. Ne bilim mor olsun sarı olsun da siyah olmasın çok karışıyo valla
 
Yahu önemsemiyorum bu yorumları yoksa cevap verirdim. Adam troll olsa bile cevap verirdim ama böyle düşünüyor belli ki üzüldüm onun adına, dediğim gibi yazmam boşa olur.

Onu geç sen de bu tarz hayal alemine daldın. Yok 5 dk yok 30 dk vb.
Uyan uyan ID'ye geldik, kal sabah oldu be MW. :D

Ortak olalım diyen Koffy ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık'' diyen Croc ama Dof dövüyor. Dediğim gibi uyan bence, sonra ileride Kaido adı duymuş Koffy gibi rengin morarır dikkat et. ;)


Uçmuşlar, haterlik kör etmiş gözlerini ne denir? Onu geç MF de adamın karşısına çıktığı adamlar kimler az baksınlar. Bu adam MF'ye tek başına geldi ya, Shichiler arkasına Denizcileri almış, WB korsanları ittifaklarıyla doluşmuş vb. Adam 2 hatta Shichileri de sayarsan 3 organizasyon ile uğraştı, yapmak istediği her şeyi yaptı. Hayal görmek güzel geliyor bazılarına... :D
Ben senden iyi biliyorum Croc’un seviyesini merak etme sana anlatmam orası ayrı kendin bul seviyesini. :D
 
Çatı katı savaşının başlarında Luffy, Yamato'nun bu sayıda yediği saldırılara benzer saldırılar yediğinde, hayvan herif çok fena vuruyor diyerekten teknik mola istiyordu. Yamato ise ayağa kaklıyor ve gülerek ''oo Luffy gardaş hoş geldin'' diyor. Yamato umduğumdan daha güçlü çıktı. Korsanlar alemindeki seviyesi sağ kol üstü yonkou altı gibi bir şey. Gideyim de Yamato'nun Seviyesi konu başlığındaki yorumumu sileyim :) Bu arada, bence:
Wano başı: Y>L>Z
Şu an: L>Y>Z
Wano sonu : L>Z>Y
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık