Beş para etmez.Karizmaya bakar mısınız ? On numara karakter.
4 yılda çok birşey değişmez.Seride zaman atlamalarında gelişiyor karakterler.Sadece zayıf olanlar aradan zaman geçince güçleniyorlar Yamato zaten çok güçlüydü.Kaido 59 yaşındaymış.Oden 39 yaşım zirve demişti galiba.Yani Kaido 20 sene önce zirvesindeydi muhtemel gönderme var orada.Zayıftı Oden öyle kesti muhabbeti zaten burdan patlıyor farkeden oldu mu bilmem.4 yıl geçti üzerinden. O zamanlar luffy ve zoro daha korsan bile değildi. Gelişmiş demek ki yamato. Az zaman geçmedi ki niye aynı güçte olsun?
Kral hakisi ekleme tekniğini o zamanlar bilmiyorsa meyve kullanmadan ace’le dövüşecek seviyede olması çok normal. Çatıdaki performansta meyvenin rolü de büyük zaten. Thunder bagua’yı buz zırhı tanklamış, ateş püskürtmeyi buzla nötrledi.
Kanabo sallamaktan elleri nasır tutmuş.Elleride at nalı gibi arkadaş bu nedir.
One Piece tarihinde böyle şeyler nadir oluyor. Luffy dışında biri güç açısından aşmış karaktere kafa tutuyor, ezilmedi. Daha önce oldu mu hatirlamiyorum.Bu yamato
Beş para etmez.
Akainu birdeKanabo sallamaktan elleri nasır tutmuş.
One Piece tarihinde böyle şeyler nadir oluyor. Luffy dışında biri güç açısından aşmış karaktere kafa tutuyor, ezilmedi. Daha önce oldu mu hatirlamiyorum.
Yamato’nun annesini iyice merak etmeye başladım onu tartışan yok.