@Tiksav Lee ne kadar itiraz etse de bu durum gerçek gibi.Yamato kingdende,katadanda,marcodanda ne yazık ki zorodanda sağlam bence. Keşke bu kadar güçlü olmasaydı bomboş karakter
Karizmaya bakar mısınız ? On numara karakter.Yamato kingdende,katadanda,marcodanda ne yazık ki zorodanda sağlam bence. Keşke bu kadar güçlü olmasaydı bomboş karakter
Üstteki karakterlerden hiçbiri bu kadar direnemezdi Kaido karşısında. Fujinin bir tık altı bence@Tiksav Lee ne kadar itiraz etse de bu durum gerçek gibi.
Yani güzel karakter aslında. Ama tayfaya gelecekse sanjiden güçsüz olsaydı keşke . Birde odenim ben tripleri çok aşırı saçma.Karizmaya bakar mısınız ? On numara karakter.
Onlar kadar sağlam bu açık.. ama çok net daha güçlü ibaresi alamadım. Katakuri, Marco falan hayvan yav.. King'i de göreceğiz Irkına falan girilecek daha ileri silahlanma biliyor da olabilir..@Tiksav Lee ne kadar itiraz etse de bu durum gerçek gibi.
Katakuri böyle kral haki kullanırken görmedik. Aynı şekil Marco'da da yok. Varsa şimdiye kadar niye kullanmadı?Onlar kadar sağlam bu açık.. ama çok net daha güçlü ibaresi alamadım. Katakuri, Marco falan hayvan yav.. King'i de göreceğiz Irkına falan girilecek daha ileri silahlanma biliyor da olabilir..
Elleride at nalı gibi arkadaş bu nedir.Karizmaya bakar mısınız ? On numara karakter.