Niye bu Momo sana ne etti ? Sahneyi Luffy’den çalıyor diye falan mıMomo'yu gebert ömür boyu fanın kulun kölen olayım Kaido. Luffy falan itin köpeğin olsun ya yeter ki gebert şu veledi.
Amaannn sahne mi kaldı mw ya? Herif tüm adayı sıradan geçirdi ne sahnesinden bahsediyorsun?Niye bu Momo sana ne etti ? Sahneyi Luffy’den çalıyor diye falan mı
Ama 1 vs 1 atıp Luffy’e yenilecek. Ne anladım ben bu işten boşuna sıradan geçirmiş.Luffy fanlarını tanısaydı adam seçin bir tek onla dövüşeceğim derdi.Amaannn sahne mi kaldı mw ya? Herif tüm adayı sıradan geçirdi ne sahnesinden bahsediyorsun?
En güçlü adamı yıprata yıprata tek vuruşla 10 Dof tekleyecek seviyeden 7 Dof tekleyecek seviyeye düşürdüler işte. Gerisini de Luffy halleder artık.Ama 1 vs 1 atıp Luffy’e yenilecek. Ne anladım ben bu işten boşuna sıradan geçirmiş.Luffy fanlarını tanısaydı adam seçin bir tek onla dövüşeceğim derdi.
Yüzdeyle konuş böyle anlamıyorum.Yüzde kaç ondan haber ver.xDEn güçlü adamı yıprata yıprata tek vuruşla 10 Dof tekleyecek seviyeden 7 Dof tekleyecek seviyeye düşürdüler işte. Gerisini de Luffy halleder artık.
Dressrosa dönemlerinde çok çalıştım ama kafam basmadı bir türlü bu yüzde işlerine. @Alpamis belki çözmüştür biraz o versin yüzdeyi.Yüzdeyle konuş böyle anlamıyorum.Yüzde kaç ondan haber ver.xD