LaughTale 7 Eyl 2021 #12 oh be iyiki 1v1 olmayacak 1 haftada sağ koldan yonkouya geçmesi deli işiydi zaten iyi oldu luffyi bu arctan sonra yonkou olarak kabul edebilirim
oh be iyiki 1v1 olmayacak 1 haftada sağ koldan yonkouya geçmesi deli işiydi zaten iyi oldu luffyi bu arctan sonra yonkou olarak kabul edebilirim
LaughTale 7 Eyl 2021 #14 Usoop san dedi ki: Spoiler in en büyük olayı ara olmaması galiba diğerleri beklenen seyler Genişletmek için tıkla ... 3 sayfa spoiler çıkıyor heyecanlanıyorum en sonunda haftaya ara yok yazınca diğerlerini solluyor ara olmama spoileri
Usoop san dedi ki: Spoiler in en büyük olayı ara olmaması galiba diğerleri beklenen seyler Genişletmek için tıkla ... 3 sayfa spoiler çıkıyor heyecanlanıyorum en sonunda haftaya ara yok yazınca diğerlerini solluyor ara olmama spoileri
kadir †. 7 Eyl 2021 #19 Spoilere bak Yamato vs Kaido yazıyor. Şok oldum. Bakalım aynı paneli tekrar çizmiş mi ? Luffy, Yamato, Momo, Kaido'nun karşısında duruyorlar, arkadan rüzgar esiyor falan. ??
Spoilere bak Yamato vs Kaido yazıyor. Şok oldum. Bakalım aynı paneli tekrar çizmiş mi ? Luffy, Yamato, Momo, Kaido'nun karşısında duruyorlar, arkadan rüzgar esiyor falan. ??
Shinpachi 7 Eyl 2021 #20 Ara olmaması dışında kaç bölümdür hikaye ilerliyor, bu da çok garip. Hikayeyi ilerletmeyecek bölümler gelmeden arka arkaya bu kadar hikayeyi de ilerletmezdi. Sanırım oda da "lan bu arcı çok uzattım bitireyim" moduna girmiş.
Ara olmaması dışında kaç bölümdür hikaye ilerliyor, bu da çok garip. Hikayeyi ilerletmeyecek bölümler gelmeden arka arkaya bu kadar hikayeyi de ilerletmezdi. Sanırım oda da "lan bu arcı çok uzattım bitireyim" moduna girmiş.