Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy hala bir amiral bile etmiyor. Yamato da etmiyor. Çizik bile atamadı kaidoya. Bir amiralle kaido vs atsa ölüm kalım maçına dönerdi herhalde.
 
Momo Yamato'yu alıp uzaklaşır yakında.
Bence Kaido'nun zayıflığını Momo üzerinden göreceğiz. Kaido'nun zayıf noktası Momo'nun da zayıf noktası. Kaido orayı hedefleyecek. Luffy de onu görecek ve bitirici darbe veya darbeleri vuracak. Law'ın Doglamingo Savaşı'nın sonunda ayrılması gibi bu savaşta da Momo ve Yamato ayrılır. Luffy işi bitirir. Tek başına kazanmış sayılmaz ama sonuçta tek kazanması da çok abes olurdu zaten.
 
1025. bölüm spoiler özeti:

Luffy fanlarının isyanı.

:fool:
La nasıl isyan etmeyelim? Hatta siz nasıl isyan etmiyorsunuz? Yav gene 3v1 olsun, Yamatocuğum Luffy falan yardırsınlar da Momo nedir be kardeşim? Punk Hazard'dan beri yapıştı yakamıza velet bırakmıyor da. Üfürükçü meyveyle büyüdü yetmedi şimdi de zerre dövüş bilgisi ve hakisi olmadan dövüşe katılmış üstelik. Tek vuruşla babasının yanına yollamasın lazım Kaido'nun normalde.
 
Yav geçen bölüm zaten Yamato vs Kaidoydu artık sonuca bağlasın şunu Oda. Bu zoanların mithiğinin bile sıkıcı oluyor kavgaları.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık