Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Oda'nın Zoro ve Sanji'yi harcamasına alıştıkta. Luffy'nin en büyük rakibi olacak olan Kid'i bu kadar harcamasaydı be.

Cidden Franky'nin yendiği Sasaki'ye o kadar uğraşan bu kız Kaido ile bir süredir eşit şekilde gidebiliyor. Ama koskoca yeni neslin en güçlü 5'lisi olanlar ki aralarında Luffy'de var dövüşün başında Tek başına bir Yamato etmiyormuş.

Law, Kid, Zoro, Sanji'ye acıyorum ya. One Piece değilde başka bir seride olsalar çok daha iyi hallerini görürdük.
 
Kaido hala kızıyla diyalog halinde. Bir umut fikirleri değişir diye düşünüyor olabilir. Aşırı ciddileştiğini düşünmüyorum normal dövüşüyor sadece. Durum 2v1' e döndü zaten luffy adam akıllı 1v1 atamıyor 2v1 yedircek oda bize sanırım bu vs'yi. Benim anlamadığım nokta şu kaido ejderha olabiliyorsa meyvesiz, yamato da ejder olabilir mi?
 
Eğer Kingin geçmişi gösterilir ve onda da kral haki çıkar ve yamatodan aşağı kalmazsa performansı king dövüşü sonrası zoro > yamato diyebiliri. Bence şuanki yamato zorodan bir tık güçlü. Ölüm kalım dövüşü olur ve kazanır. Yamato luffyden de güçlü elbette. Luffy kaido dövüşünde yamatoyu geçecek. King dövüşünde de kingin yamatodan güçlü olduğu vurgulanacaktır. Böylece kingi yenen zoro da yamatodan güçlü diyeceğiz. Zoro bilinçi kral haki kullanacak ve asurada 9 kılıçtan kara yıldırımlar göreceğiz. Sonrasında sandai kitetsu yerine nidai kitetsu alarak daha da güçlenecek. Sanjide de benzer bir durum olacak. Sonuç olarak wano sonrası elimizde şunlar olacak:

1 amiral - luffy
3 sağ kol - Zoro, Sanji, Yamato
1 sol kol - Jinbei
 
Bölüm güzel ve eğlenceliydi. Her ne kadar mallık ta yapsa son lafı iyiydi momo nun. Kendine güveni yavaş yavaş geliyor gibi. Yamato aşşırı güçlü. Direk luffy ile eşit hatta fazlası var. Meyve ve biraz haki eğitimi ile manyak olur bu karakter.

Wano nun başından beri dediğim çıktı sonunda. Kaido oars ın soyundan geliyor. Hatta wano yu inşa eden onun ataları demiştim.
Boşuna ada çeken dememişlerdir...

Ayrıca haki taşırmaya güzel örnek olur mu sence
@Alpamis :rolleyes:
Evet bence de Oars'ın soyundan geliyor olabilir Boynuzlar iri üst gövde ince bacaklar gibi benzerlikleri var. Ama Oars'ın ünvanı "Kıta çeken" değil miydi? Don Chinjio'nun ünvanı da "Kıta Bölen" gibi bir şeydi One Piece'de kıta var mı ki Dünya 4 deniz ve Grandline'dan oluşuyor yani o sadece eskiden insanlar onu görünce korkudan söyledikleri bir isim olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık