Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom düşmeyecek gibi duruyor.
Acaba Yamato Marco Luffy Momo olayı tutarsa birde üstüne Luffy Law Kid vs Mom mu olur ki
 
- Momonosuke kendini farklı hissettiğini söylüyor, sanki içi gizemli bir güçle dolu. Luffy, bu gücü hissedebildiğini söylüyor, ardından Momonosuke'ye biniyor ve birlikte Onigashima'ya gidiyorlar.
- Kid ve Law takımı Big Mom'a karşı. Law, Big Mom'a hiçbir şeyin zarar veremeyeceğini çabucak anlar, bu yüzden çabaları işe yaramaz. Law gizlice planını Kid'e Big Mom'ı nasıl kolayca ele geçireceğini söyler. Çocuk sırıtıyor.
- Raizo, nihai kaydırma jutsusunu kullanır ve Fukurokuju'yu yakalar. Raizo'nun parşömenleri her türlü saldırıyı tüketebilir ve onları sonsuza kadar saklayabilir. Raizo, Kaido'nun ateş gücünü parşömende tutar ve Fukurokuju'ya karşı kullanır ve onu yener.
- Kaido, Yamato'yu yener, fena halde dövülür ama yine de kalkmaya çalışır. Kaido, onu tekrar hapse atmaya ve Shogun olmayı kabul etmedikçe asla serbest bırakmamaya karar verir. Yamato'ya bakarken bir darbenin geldiğini hisseder ve ondan kaçar.
- Luffy Kaido'nun önünde duruyor ama o sadece gülüyor. Kaido, Luffy'nin çabalarının faydasız olduğunu, onun sadece zayıf bir insan olduğunu söylüyor. Luffy yalnız olmadığını söyler ve arkasında Momonosuke belirir. Kaido şok geçirir.

Biri Türkçe'ye çevirsin, Nepalceden çevirmek yeterince uğraştırıyor.
- Momonosuke kendini farklı hissettiğini söylüyor , sanki için de gizli bir güç var.Luffy bunu hissettiğini söylüyor, ardından momo ile birlikte onigashima'ya gidiyorlar.
- Kid ve Law'ı Big Mom ile görürüz. Law, Big Mom'a hiç bir şeyin zarar veremeyeceğini ama bir planının olduğunu söyler ve bunu Kid'e anlatır. Kid gülüyor.
- Raizo Fukurokuju'yu yakalar. Raizo'nun parşömeni her türlü saldırıyı emdiği gibi aynı zamanda saklar. Razio Kaido'nun ateş gücünü hala saklıyor. (Çatı dövüşü) Bunu kullanarak Fukurokuju devirir.
- Kaido, Yamato'yu yenmiş, fena halde yaralı olan yamato kalkmaya çalışır. Kaido ona, tekrar hapse gireceksin shogun olmayı kabul etmediğin sürece çıkamayacaksın der. Bir saldırı hisseder ve ondan kaçar
- Luffy Kaido'nun önünde duruyor, ama sadece gülüyor. Kaido Luffy'nin çabalarının boş olduğunu, onun zayıf bir insan olduğunu söylüyor. Luffy yalnız değilim der ve arkasında momo reis belirir. Kaido şok...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık