Kaido momo'yu gördüğünde şok geçirdiği sırada,Luffy fırsattan istifade edip Kaido' ya yapıştırır mı?Luffy tek savaşır inşallah.
Momo'nun bir anda Kaido ile savaşabilecek düzeye gelmesi bir çok karaktere ayıp edilecek bir durum oluşturur.
Yamato'yu alıp uzaklaşsın daha iyi.
Diğer dövüşler bitmeden Zoro ve Sanji'nin dövüşü başlamaz asıl. Hem çatı dövüşü de başlamamış, karşılaşma olmuş.Nepalli yine 3-5 bölümlük spoiler yazmış. Zoro ve Sanji'nin savaşı varken çatı savaşı bu kadar erken başlamaz gibi ama bakalım. Başlarsa da Luffy'nin 1v1 savaşacağını düşünüyorum. Momo, Kaido'ya çizik bile atamaz.
Çok uzaktan bir temsili olmuş.Temsili
Diğer dövüşleri en fazla 2-3 bölümde kestirip atar diye düşünüyorum. Sonra Zoro ve Sanji, en son da Luffy'nin savaşı. Karşılaşma mevzusu bu kadar erken olursa 3-5 doğru düzgün Luffy görmeyiz.Diğer dövüşler bitmeden Zoro ve Sanji'nin dövüşü başlamaz asıl. Hem çatı dövüşü de başlamamış, karşılaşma olmuş.
Dövüşler hiçbir türlü 15 dakikada bitmez, Momonosuke adayı havada tutmayı ne kadar becerebilir, o da belirsiz.Diğer dövüşleri en fazla 2-3 bölümde kestirip atar diye düşünüyorum. Sonra Zoro ve Sanji, en son da Luffy'nin savaşı. Karşılaşma mevzusu bu kadar erken olursa 3-5 doğru düzgün Luffy görmeyiz.
Bence de öyle. Canavar üçlünün savaşının 15 dakikada bitmesi çok zor. Momo'nun yetişkin olmasının ana sebebinin de adayı havada tutmak olduğunu düşünüyorum zaten. Geriye kalan savaşlar 15 dakikada biter muhtemelen, uçan altılıda olduğu gibi.Dövüşler hiçbir türlü 15 dakikada bitmez, Momonosuke adayı havada tutmayı ne kadar becerebilir, o da belirsiz.