Bu olay Oda için bile fazla kaçar.daha önce de yazmıştım bence green bull big mom'un eski kocası. Onu terketti ve adaya geleceğini düşünüyorum
Çok objektifsin.Niye kayıp mı etmişler yoksa çok büyük hasar mı yemişler ? Niye en dibe atayım ?
Katakuri şuan en dipte, Marco'yu yenemeyeceği açık diğerlerini King ve Beckman'ı ise görmedik zaten.
Yapmışlığı vardır illa ki. Sonuçta haki master bir kardeşimiz.Zoro burada kral haki salmış belkide
Luffy Wanoya gelirken katakulli seviyesindeydi tek arcda yonkou seviyesi mi oldu şimdi o zaman dünyanın en güçlüsü luffy. Bence 5 yıla gerek yok şimdiden ilan etsin krallığını senin sözlerine bakarsak luffye düşman olacak adam kalmaz kaidoyu tek indirirse.Yav he he shanks hayranıyım ben bile inanmadım bu 3 maddeye .D
Ben hala luffy kaidoyu 1-1de indireceğine inanıuyorum sonuçta yeni haki içten patlama vs öğrendi.
Momo gelirsek bence çookkkkkk çokkkk saçma öyle 2 sihirle bi anda güç geliyorsa. Bilmediği hakileri bilmediği kılıç savaşlarını mı öğrendi şimdi iki büyüdü diye ? Büyüdü diye yonkou ile mi kapışacak bana çok saçma geliyor.
Yamatoyu sırtıla alır götürür anca momo. Luffy reis vur öldür
Kingi indirecekse nasıl en zayıf oluyor?O zaman diğerleri de en zayıf komutan seviyesi olur.
Çünkü King en zayıf komutan şu an için.Kingi indirecekse nasıl en zayıf oluyor?
Queen'in nedense YC1'den bir farkı yokmuş gibi geliyor. Bence King ile aralarında çok bir fark yoktur gerek güç gerek ödül konusunda.Arc sonu bizim tayfa tam bir Yonko tayfası olacak.
Luffy- Yonko
Zoro- Yk1
Sanji- Yk2
Biri spoilerde King 2.1 milyar yazıp jinbe suratı atmış.Bence sahte ama gerçekleşirse olay olur.Katakuri tokat manyağı yapar King ve Queen'i. ?
En zayıf mı? Akainu seviye üstü olduğunu kabullenmeni beklerdim.Luffy wano sonu yonkou seviyesinde olamaz. En zayıf amiral seviyesi olur.